jag & du =(

♥ När Fia tipsade mig om dig johan, hon sa att du hade frågat henne om vem jag var, att du tyckte att jag var världens vackraste tjej.
När jag & fia skulle möta upp dig samma dag då det var trollhättecrusing, så var jag så nervös så att jag inte visste om jag skulle våga träffa dig eller inte, så fin som du var på alla bilder & så fin röst som du hade i telefonen, så visste jag att denna killen kommer jag att falla för, när vi gick av bussen så såg vi dig sitta på rececentrum & bara titta med dina underbara ögon, sen när vi satte oss brevid dig så log du med ditt dina leende. Efter det så visste jag att denna killen ska vara min, att det ska vara du & jag.
I thn hände det en massa saker som inte var alls roligt, & det var efter det som allt bråk började,
men på natten så följde du med mig hem till fia & så sov vi två i hennes husvagn, det var så himla mysigt när du låg & pussade på mig & kramade om mig, jag har aldrig vartmed om kärlek vid första ögonkastet, men detta var det, verkligen!

Nu är jag ingenting, jag försöker, försöker & försöker fastän att jag inte ens borde det, du är inte alls snäll emot mig, Jo, när jag mötte de 2 killarna i thn i helgen för att de hade hittat din mobil som dui hade tappat, dagen efterså ringde du & bad mig komma till mariedalskolan & möta dig, men skulle jag göra det, egentligen?
det kändes inte som om att jag borde ha gjort det, jag visste att jag skulle vara tvungen att träffa dig igen, att se dina fina ögon  & att se ditt fina leende, men just då var du jätte tacksam,

Jag förstår inte hur jag kan vara kär i dig, för allt det du har gjort i ditt liv, & allt som är på gång i ditt liv nu, men det handlar egentligen inte om det, kärleken slår allt, & jag blir helt tokig utav tanken att inte få tillbaka dig.

SKIT PÅ ALLTING


Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget