Grötfrukost

I LÖRDAGS, åkte jag först och hämtade syrran hemma och sen drog vi till Brålanda, hem till kalle och Michaela och åt gröt och halv 1 kom jultomten.
På kvällen åkte jag och mallan hem till emil, gjorde mig iordning och sen blev det fest hos Joel, inte så fräsht, så jävla grisigt !

IGÅR, lagade jag och emil taccos och bjöd Carro och Patrick på det :)
IDAG,
vaknade jag vid 7 för att emil hade ställt klockan på det och halv 8 åkte han och patrick till Malmö, i lastbilen alltså :P
Vid 8 kom Pauline upp och vi tände ljus, åt frukost och tjötade, sen kvart i 10 körde jag henne till jobbet och NU sitter jag här :)

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

Torsdag, nu blir det lov!

IGÅR, åkte jag, Pernilla och Marion till Överby och jag handlade julklappar, nu har jag bara pappa och niklas kvar.

Efter det körde jag hem dem och åkte till Emil och myste med tända ljus och även Lina kom en sväng :) När hon åkte, åkte jag och emil till Brålanda och sladdade på Odal :P skojj !

IDAG,
ska jag och lillemor hem till mig efter skolan och för min del blir det plugg .. usch va tråkigt!

IMORGON, blir det kalas hos Emils föräldrar för att hans lillebror fyller år och efter det vet jag inte nåt speciellt :)


Pusshej älskar dig <3

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

Robin liten bebis <3






Kommentera (0)
Publicerat i Lillebror / Länk till inlägget

   

Lucia

Idag, har jag, Lina och Lillemor vart inne i stan klockan 07:00 och tittat på lucia, det var lika vackert som vanligt !

Lucia

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

Luftslottet som sprängdes

Har jag vart och sett med Carro och Ronja, den var verkligen jättebra !

Kommentera (1)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

Helgen

Helgen har vart jättebra verkligen !

I Fredags, åkte jag och hämtade Ronja på skolan, och körde mi syster till stallet för stt sedan köra tillbaks henne hem och efter det åka hem till Emil för att hämta kläder och lite så :) Senare hämtade vi upp Malin på volvobrandt, åkte hem till enebacken och sen hem till Carro i Brålanda.

Åt pizza, myste framför tända ljus och singstar! Senare på kvällen blev det lite Idol och när vi blev rastlösa åkte vi hem till Joel. Men eftersom att både jag och ronja var nyktra bestämde vi oss för att åka hem.

I lördags, åkte vi hem till hans föräldrar för att grejjsa med en dator han skulle ta hem till sig, åkte inte ghem förens vid halv 7. Först åkte vi in till stan och hämtade upp Lundgren och sen åkte vi hem till emil och duschade, gjorde oss iordning och drack öl/vin. Vid halv 9 kom mammsen och hämtade oss och körde oss till fiffen där Ricky hade 20års fest, det blev en riktigt lyckad kväll :)

Igår,
åkte Jag och Emil hem till Pernilla och Marion och tittade på en spökfilm, mysigt :)











Idag,
blir det siba och handla julklappar med de två flickorna och sen blir det hyra film från hemmakväll och mys med sötnosen min <3

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

Veckan

Igår, gick jag, Pernilla och Marion hem till Emil efter skolan för att jag skulle byta kläder, efter det körde han oss hem till dom innan han skulle på julbord så hjälpte dom mig att plugga, snälla flickor det !

Vid 8 kom han och hämtade mig på vägen hem så tittade vi först på "bonde söker fru" och sen på halva avsnittet av "oskyldigt dömd" men vi hann somna, skönt att somna klockan 21:30, men mindre skönt att vakna klockan 02:30 av att man ligger på soffan ... så då var det bara till att väcka sötnosen och gå till sängen istället :)

Idag, ska jag jobba från 16:00 - 20:00, gött med pengar :) Längtar så tills min lön kommer i slutet av denna månaden !

Föresten, va allt en duktig liten flicka igår och tog vaccinet mot svininfluensan så idag har jag ont i armen.

Undrar om det är bra att ha tagit den eller ej? Man hör ju så mycket snack om hur dålig den är och att man till och med kan dö av den? Men frågan är ju då, kan man inte dö vad man än gör? Nu har man ju iaf ett skydd emot det som drabbad människor hårt här i Sverige och även i andra länder !

 

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

Första advent

I söndags, var det första  advent, nu närmar sig julen !




Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget