Fredag

hejhej

Nu måste jag ju berätta att jag fått jobb på Carema i Brålanda och det är helt okej, timmanställning!
Jobbade i onsdags och även igår och då gick jag bredvid.
Måste erkänna att jag känner mig nervös över att allvaret börjar nu, för nu har jag ska ju inte gå bredvid något mer utan va en av dom som tar eget ansvar osv osv .. men man lär ju sig med tiden om hur det fungerar :)

IDAG, vaknade jag vid 11, ronja ringde så hämtade jag henne i stan och så åkte vi först till trestads trafikskola så jag fick lämna in pengar till dom och sen till vargöns där Ronja gjorde två tester, A & B och är så stolt över henne för hon klarade båda två! :)

Efter det åkte vi hem till mig så jag fick hämtat ett papper som skulle in till banken om mitt studiebidrag så jag får in det till mitt konto nu när jag är 18 och inte in till mammas.
Sedan gick vi till amigos och delade på en pizza, det blev en kebabpizza utan kebabkött ;)

Nu gör jag inte så mkt, ronja drog hem och skulle duscha och sådär och jag vet inte riktigt hur kvällen slutar med tanke på att ingen vet vad som händer .. vill ju  hitta på något eftersom att jag missar vers och odd på lördag för då ska jag jobba .. pengar pengar till mig :)

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

Denna dagen har bestått av följande ;)

Vaknade klockan 8, cyklade till skolan vid halv 11, jag och emelie cyklade hem till pappa och lånade hans bil, åkte till sportlife och solade, åkte hem, tjötade med sabine, jonas och robert, gjorde mig iordning, dricker god öl och lyssnar på musik, ett plus i kanten (gosar medd min lilla gos gos pojke Robin) :):):)

ha det gött ikvälL! PUSSHEJ.

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

mm .. vad ska man säga/göra?

Förra inlägget var inte det värsta .. nu har detta upprepats en gång till .. fast än att jag försökte vara snäll och låtsas på ett sätt att ingenting hänt .. vad får jag för det? DU gör om det IGEN! det är fanimej droppen, FAAAN va arg jag är på dig. så jäääääääääävla falskt gjort, fyfan!

Fredag, jag hämtade ronja på restad, körde hem henne, hämtade Carro i Brålanda, åkte till Jonte, åkte till Ronja, åkte tillbaka till Jonte, ingen var där, åkte till rappe tappen och tankade, åkte till Henke där alla var, körde folk till brålanda, körde tillbaka till Henke, körde andra folk till Smirre, körde ronja till Jonte, körde hem Maja, körde hem till Jonte igen, åkte hem med Ronja till mig.

Så såg min kväll ut .. även tårar och ilska .. alltid jag som blir utsatt för sånthär .. inte första gången jag vart med om otrohet .. är iallafall singel nu igen .. får se vart detta leder till .. 

Lördag, jag och ronja lånade pappas bil, körde hem henne, åkte till mig, förfestade, åkte till Båberg och det var roligt!
Sov hos Magnus med Ronja och Joel, var ledsen så elin fick komma och hämta mig och jag sov här inatt ..
hejdå.
Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

Vad är en vän?

Vad är vänner igentligen?
Är vänner värda att förlita sig på?
Är vänner någon man ska älska högt?
Är en vän någon som sviker?
Är en vän någon som skyller över fel på andra?
Éller vad tycker ni?

Jag känner mig ärligt talat så svag just nu, jag har verkligen inget att säga till om?
Alla gör som dom själva vill, men då tycker jag inte att man ska såra sina vänner med flit.
Och det är så JAG känner, sen får du tycka, tänka och känna hur du vill.

Jag vill kunna lita på mina vänner och känna att de ALDRIG skulle såra mig med mening.
Då vet jag inte längre hur jag ska ta dethär? Ledsen är jag.
Det är inte för detta ämnet vi pratat om utan för att du säger en mening som tyder på osäkerhet och jag vill inte ha någon osäkerhet när det gäller detta, jag vill inte det!
Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

Mysmysmys

hejsan

Jag är så jävla kass på att ta mig tiden till datorn nu på det sista, jag har haft så jävla mycket att göra från skolan och även körkortet, som jag även har KLARAT, äntligen ! :)

IGÅR, gick jag, pernilla och marion hem till pappa efter skolan och hämtade hans fiesta, körde till elevhemmet för att lämna pengar till Ida, åkte  till sportlife och solade, sen åkte vi hem till pappa igen och bytte till hans BMW, tog den hem till mig, åt mat, sen åkte vi alla fyra till Vargn en sväng, tjötade lite med Sabine och sen åkte vi förbi och tittade på Idas nya hem, dit hon flyttar till i December.

Sen åkte vi hem till pappa igen för att lämna bilen, gick till Netto, köpte chips, dricka och nötter.
Efter det gick vi hem till Pernilla och Marion, de åt mat och sen blev det mys i tvsoffan med musik, ljus, pyramiden och vin :)

IDAG, vaknade jag vid halv 9, badade med Robin, gjorde mig iordning, Lina hämtade mig, åkte till skolan, pluggar, mamma hämtar mig om 20 min!

Vid 6 åker jag och hämtar Ronja och kör henne hem, sen vet jag inte vad som händer ikväll?

 

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget