Tisdag nära onsdag

Idag gick jag upp vid halv 8, åt frukost, duschade & tog moppen till jobbet.
haha, det gick faktiskt ganska så bra att hitta inne i stan, jag hade ju min lilla kara med mig hela tiden ;D hihi!
Den kommer jag att bära med mig tills jag slutar! :)

Imorgon börjar jag klockan 7, så det blir till att gå upp väldigt tidigt .. sen slutar jag klockan 12, & då ska jag möta upp Fia, sen ska vi gå till rättegången & höra vad du får för dom, jag hoppas verkligen inte att du får den domen ...

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

En vanlig dag

Igår kväll kom Fia hem till mig & sov här, vi somnade inte förens vid 1 inatt.

Imorse gick jag upp 20 minuter över 7, & började första dagen på jobbet idag, klockan 10 .. det var väl kanske inte det roligaste kanske, men det funkar väl .. eftersom att det är inom hemtjänsten, så måste jag gå shjälv & möta upp någon imorgon på stan, & jag kan ju fan ingenting om stan ju .. =/ jaja, får väl hoppas på att det går bra ändå då ..
När jag kom så gjorde jag inte så mycket, jag satt mest vid datorn ..

Vid 6 åkte jag hem till Ida & vi red ut & Malin cyklade =P
Anki & egon va med också, men dom bara försvann, så dom hade gått tillbaka till bilen & åkt hem igen ..
vi red mot golfen, sen in på en skogsväg & sen in i skogen, så kom vi ut på hästängen & då red vi bort till typ kanalen & sen till onsjöskolans fotbollsplan ..
sen tog Malin hästen & jag henne cykle & cyklade hem ..
När jag kom hem så ringde jag Johan & det var precis som vanligt, fan också =/

Jag klagar nästan på varenda liten grej du gör fel, men enligt mig så är det inte så konstigt, eftersom att du beter dig så jävla konstigt emot mig nu, innan vi träffades sist gång, så va du så jävla underbar emot mig .. gullig & visade att du brydde dig om mig.
Men jag kan samtidigt förstå att det är jobbigt att ha en till person till som du måste tänka på, samtidigt som du har  så mycket fullt upp med dig själv just nu! Jag kommer på onsdag, & jag hoppas verkligen inte att det blir så som det förmodligen blir =( FAN OCKSÅ! VARFÖR VA DET TVUNGET TILL ATT BLI SÅ JUST NÄR VI VAR DÄR, JÄVLA SKIT!

Nu sitter jag här & lyssnar på musik, sitter vid msn & skriver om mitt "intressanta" liv här, fan va roligt va?

Jag längtar redan tills jag får lov!

jaja, nu ska jag gå ut & ta mig en röka, sen är det läggdags för min del, men imorgon ska jag fan inte gå upp så jävla tidigt, det räcker ju att gå upp vid 8, eftersom att jag börjar klockan 10, & det tar ju inte mer än 15 minuter att åka in till stan .. jaja ..

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

fyfan för allting

jag HATAR kärleken!

Jag vet inte vad jag vill överhuvudtaget, allt känns jobbigt!
Jag vill ha dig, du är så trygg, omtänksam, jag går före allt annat i ditt liv, ´när du håller om mig, så håller du om mig med hela ditt hjärta, jag är rädd .. jag kan inte ge dig allt det du ger till mig, jag bara får, får & får, men kan inte ge något tillbaka. Jag är inte som du & jag kommer aldrig att bli det heller, men jag vill ändå förändra mig, vara lite gulligare emot dig,.
men på andra sidan hjärtat så är är det något som säger att jag aldrig kommer att kunna förändra mig, jag kommer alltid vara så som jag är nu, annars är jag ju inte jag.

sen är det du, du lovar mig saker, men skiter i det. "Hannah, jag lovar att jag inte är som dom andra flesta killar, jag ska inte såra dig", & sen den andra saken du LOVADE mig att aldrig göra så länge du var med mig, den grejjen gjorde du ändå, fyfan säger jag bara! jag strävar efter dig som en jävla åsna, medans du skiter i vad jag säger & du visar absolut ingenting tillbaka,jag orkar inte med detta längre, jag blir bara mer & mer förstörd av att tänka, jag vill utesluta dig så att allt blir såmycket enklare, men jag vet inte om jag vill det.
haha, jag menar ni tycker ju att det första alternativet är en självklarhet, já vet!
Jag tycker också det, men eftersom att du var en riktig fin människa som jag lärade känna dig, så står jag fortfaarnde fast vid det, .
Jag vet inte hur jag vill ha det emd någonting, jag vet iallafall att jag inte vill detta mera, jag sårar dig så inm i helvete, medan du går / väntar på ett svar, ett svar som jag förmodligen inte kommer att kunna ge dig just nu, för just nu är det jag som behöver tid för mi själv, tid för att kunna tänka ut allting, tänka på hur jag vill bygag upp mitt liv, jag vet att det är dig jag vill ha vid min sida i livets gång, men något säger mig att det är fel, det känns fel iallafall. jag vet inte vad det är som kan vara fel, eftersom att allt du är, är perfekt, klart att alla har negativa sidor, men dina posetiva sidor slår ingen igenom, jag kommer aldrig att hitta en sådan fin kille som du är.
jag är bara så jävla trött på mig själv just nu .. förlåt ..

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget