Kan något bli värre än jag?

Lördagen började med att jag, sabine, elin & lillemor gick på marknaden & tittade lite i Brålanda.
Senare gick jag & lillemor bort till maries föräldrar & hämtade sprit, sen gick vi hem till lillemor & sen tog vi bussen efter en kvart hem till Andersson, & där satt lite folk & drack .. jag  kommer ihåg att vi satt & drack & att allt va okej, roligt, sen dansade jag vid hans strippstång (vilket jag ALDRIG hade fått för mig att göra i nyktert tillstånd!) Sen hade jag spytt & ramlat ner för anderssons stentrappa & sen hade robert & göran kommit dit vilket jag inte kommer ihåg. Jag hade skällt på robert & kallat honom för en massa saker som jag inte alls menar.
Sen hade vi åkt till Åttersrud & jag kommer ihåg att jag & robert typ slogs eller något & sen puttade han ner mig i ett högt dike som jag trodde va en damm först, jag blev helt pisseblöt & jag hade bara leggins & linne på mig. Min jacka, väska, mina skor  & min tröja låg i limon.

Jag kom inte hem på något sätt så det slutade med att jag åkte med robert, jonas, matte & rickard som körde. Jag förstår inte ens hur dom kunde ta med mig i bilen hem, så som jag hade betett mig under hela kvällen .. :S det va tur att dom gjorde det, annars hade jag fått sova ute ..

Jag lipade fan hela jävla tiden, & jag fattar inte ens varför?! jag känner inte så längre, absolut inte, men tydligen när jag blev full i lördags. jag glömde väl av att jag lever i nuet & inte i det förflutna ..

Jag vill bara säga till er alla som träffade mig, att den tjejen som satt & drog robert i håret, skrek åt honom & slog honom, det var inte jag! inte det minsta jag! jag skulle aldrig behandla någon så, jag vet inte varför jag gjorde det, snefylla & någonting var alldeles på tok,
förlåt!

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

Är det underbart eller är det underbart?Jag är helt full utav tankar & känslor,

Du kunde ha stoppat det själv innan det var försent!

Hela förra veckan från fredagen tills nu i söndags har varit mina BÄSTA dagar på jättelänge!

I förra fredagen fest hos Lillemor, sen gick jag & ronja hem till Rasmus, & OJ, jag ångrar det inte kan jag säga, det va kul!

I lördags var jag på Åsebro med Carro, Anders, Josefine, Johan, Kim, Ricky, Ronja & många fler, Björn rosenström var där & det va bra :)

♥ Sen har hela veckan varit helt underbar !

I fredags var jag hos jimmy på fest
I lördags var jag hos Rasmus & drack
Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget