jag älskar dig

NU har gullepojken & resten utav familjen kommit hem efter en veckas semester på kusten.

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

Sunne :)

halloj!

I TORSDAGS, åkte jag & pappa till gesta för att hämta Elin.
När vi kom hem åt vi taccos & tittade på tv, gick & la oss ganska tidigt pga att jag skulle upp & jobba klockan 08:00.

I FREDAGS,
gjorde vi ingenting alls, glodde på tv, åt mat, (pannbiff, egen brunsås & potatis) mums! & sen sov vi ett tag också tills pappa skulle hämta oss & han kom vid kvart i 7, för att köra hem Elin igen
På vägen dit ringde jag Joel & han, Nella, Magnus & Christer skulle till Sunne, så jag följde med.
När vi kom fram gick alla in förutom jag, kände verkligen inte för att lägga 250 spänn för att bara gå in & vara där inne i knappt 2 timmar. (vi kom dit vid 12 & det skulle stänga 02:00), satt ute & tjötade med Jocke istället för han var där!

När vi var på väg hem, Åmål just då, sov alla ganska djupt förutom Christer som körde på en ÄLG .. ingen utav oss hade vaknat, utan bara flugit fram & sen bak igen & älgen låg på andra sidan vägen med avbrutna ben .. christer ringde polisen & polisen ringde till jägaren som kom och sköt den .. fan va hemskt det var att se den bara ligga där ..!
Jägaren sa att vi hade haft väldigt väldigt tur att vi överlevde så bra med tanke på vilken fart vi åkte i & körde rätt in i älgen, den kunde ha kommit in i bilen & DET skulle INTE vara roligt ..
Bilresa tog 2 timmar DIT & 4 timmar HEM .. :S

Jag, Jocke & Nella gick hem till Nella & sov & dagen efter gick vi hem till Lillemor & sen kom mormor & hämtade mig & Jenny hämtade Jocke.

IGÅR, ringde Lina mig när jag var  på väg hem & frågade om jag hade lust att jobba från 18:00 - 01:00, de behövde någon i disken. Men sen vid 21:00 var det inte så mycket folk som beräknat så de behövde mig inte längre, så jag drog mig hemåt.
Jag kan verkligen tänka mig att göra det fler gånger & Lina sa till dom att dom gärna fick ringa in mig om de behövde någon & gav dom mitt nummer, så hoppas, hoppas, hoppas ! :D
Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

heartless


Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

En så jävla bra helg!

hej

I FREDAGS, kom Fia, Tommy, Stampe & Dennis & hämtade mig, så åkte vi till Trollhättan, kanske inte så jätteroligt, men vi började med att möta Joel & Adde & gick med dom en stund, men sen skulle dom in i et öltält & försökte tjöta med oss in, men vi sket i det & gick & mötte andra istället. Kvällen var helt OK, kanske inte så roligt, men godkänt!

I LÖRDAGS, ringde Lillemor & frågade om jag skulle med dom på fest hos Ronja & Ricky & jag sa nej för att jag ville vara hemma eftersom att Jonas & Linda + hundarna var här & hälsade på & skulle hem i söndags. 
Sen vid 11 fick jag ett sms av Angelica som ville hitta på något & då hörde jag med Joel om han hade lust att åka dit med oss, & det ville han, så vi tre drog dit, (ovanligt att jag börjar festa så sent) men det fick gå för denna gången!
Jävligt roligt hade jag  iallafall & en lyckad kväll/natt blev det :)

IGÅR,
var jag med Angelica & Joel & sen åkte hon till Värmland & då var jag med Joel & syrran istället :) vi drog & red på brätte i ridhuset.

IDAG, vet jag inte vad som händer, film!Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

fest

IGÅR, kom Kalle & Michaela hem vid 8 (tror jag att klockan var) & då gick jag & Lillen hem till henne & gjorde oss iordning & sen kom Elin, Mallan & Ronja dit så blev vi hämtade av Johnny & åkte till Jonte, fan så roligt var det där tyckte jag iallafall! väldigt lyckad kväll :) Blev lite trött i slutet efter att vi åkt hem till´Adde på efterfest eller vad man nu kan kalla det. Jag, Josse, Adde, Victor & Mallan var det. Kom hem till Lillemor runt 03:50.

IDAG, har vi inte gjort något speciellt mer än att titta på film, "vingar av glas" , ätit pizza, tjötat med Elin & efter det kom Joel & Adde över en sväng, sen klockan halv 7 kom pappa & hämtade mig.

NU, gör jag ingenting .. har tråkigt! 
Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

barnvakter

hej

IGÅR, jobbade jag från 11:00 - 15:00 & när jag kom hem var Lillemor hemma hos mig & hon kom redan vid 12 med Veronica.
Vi gjorde inte så mycket, sjöng singstar :P
Lite senare på kvällen kom först Mallan & sen kom även Lina & höll oss sällskap (:
Sen hade Moa & Amanda dans uppvisning för oss, (som vanligt) & det kommer upp film & bilder på det när jag kommer hem imorgon.

FÖR

NU,
är jag & Lillemor hemma hos Kalle & Michaela & är barnvakter, (Niklas körde hit oss vid 9:00), de ska paddla kanot genom hela sketälven så dom är väl inte hemma förens ikväll.

Vi har tänkt att kanske kanske kanske dricka senare, men det beror ju på när dom kommer tillbaka :)

OM
en stund kommer nog Cusselina Elin hit, tror jag ringde & väckte henne, lät så iallafall! haha.

ha en bra dag !
Kommentera (1)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

Första arbetsdagen

Hej!

IDAG vaknade jag klockan 9:00 & då gjorde jag mig irdoning & klockan 11 började jag att jobba, det gick allt bra!

NU gör jag inte mycket mer än att sitter & väntar på att pappa ska komma hit så ska vi ut & övningsköra med våran volvo, för imorgon har jag körlektion & ska öva på lite saker jag ska kunna tills dess :)

SEDAN vet jag inte vad som händer, blir väl en ridtur & sedan en lugn hemmakväll eller något ..


RIDER PÅ BRÄTTE

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

allt möjligt -.

hej

anldeningen till att jag inte har skrivit hä på länge är för att jag vart i Värmland i en vecka med Robert, Sabine & Carina.
Vi har väl inte gjort så mycket där, mest slappat, badat, läst bok & kört bil (:

MEN
lite suping blev det allt i onsdags, cykelfesten i pustaparken lyckades vi pricka in (y) Det var väl roligt från början hemma hos Folke, där vi satt & tjötade & sedan ko Christian, Robin, Muza & Per, de hade fan cyklat ända från Torsby, duktiga pojkar det haha!
Lite senare drog vi till pusta men för det första var det inte mycket folk som kommit dit än & för det andra så orkade vi inte vara med mer så Sabine körde hem oss till stugan.
Men skönt har det iallafall varit, komma bort från Vänersborg för ett tag & inte tänka på alla de bekymmer man har här hemma. usch!

IGÅR
kom vi hem ifrån Värmland vid 1 någongång & då gjorde jag mig iordning för fest & när Malin kom vid halv 6 gick vi hem till Victor & badade, grillade & drack vin. VÄLDIGT trevligt var det & VÄLDIGT bra var det.

IDAG gick jag & Malin hem vid 1, gjorde mat hos mig & sedan klockan 2 körde mamma in Mallan till bussen i stan.

NU ligger jag i sängen, lyssnar på HÖG & BRA musik, skönt är det.

IMORGON börjar jag jobba, från 11:00 - 15:00, skönt med pengar sedan! men inte roligt att jobba på ett sommarlov..
Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget