HIHIHIHI, FIA HÄR! :DD

kände för att busa lite så jag klottrar ner lite här ;)) förstår att hannah tröttnat på den här designen (hon har tjatat i månader på mig att göra om här), så jag tänkte att nu när jag gjort iza's och har lite fantasi och engagemang för det så lika bra att styra upp skiten :D


haha, gammal goding där ja ;D

jag håller faktiskt helt och hållet med henne :o angående designen alltså; den är som jag sa till henne i telefonen tidigare riktigt trist och blek :p jaja, lika bra att köra igång.

puss på min hannah, som blir 18 på lördag ;)<3
Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

hela veckan

heej

I TISDAGS, gick jag och jonte på bio, "flickan som lekte med elden" och den var verkligen jätte bra enligt mig :)

I TORSDAGS, var det invigning i arenan, äntligen :)

Nedanför är det vi, jag längst till höger från detta hållet :P
Närvöst var det allt men väldigt roligt!
I FREDAGS, Var det samma sak och det tyckte jag blev mer lyckat (y)
Efter det åkte jag, lina och lillemor hem och hämtade öl, sen körde lillemor till Brålanda, fick bli en hamburgare på rasta innan jag och lina åkte tillbaka.
Efter det åkte vi först och hämtade upp Jonte hemma hos honom och sen åkte vi bort till Robert och drack vin, cider och öl, spelade kort och tittade på nån komedifilm .. trevlig kväll blev det !

I LÖRDAGS,
körde Jonte mig till frändefors vid 20 i 6 så att jag kunde ta 10 i bussen hem, pluggade på teorin, klarade FAS C :D Vid 9 kom Jonte, tittade på "crossrodes", sov och nu sitter jag här framför datorn och väntar på att Ida ska ringa mig när dom kommit tillbaks till elevhemmet så att jag förhoppningsvis hinner träffa eerkas innan hon åker hem .. !

Pusshej!

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

Lillebror

haha, nej nej nej

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

skön helg

hej

I torsdags,
föjde lillemor med mig hem, tog det bara lugnt, tittade på andra avenyn och hjälpte syrran och emma med håret.

I fredags, åkte vi först till skolan klockan kvart i 12, sprang in på apoteket innan lektionen började och köpte "broddar" till invigningen ..
Efter lektionen åkte jag, lillemor och emelie in till stan och fikade på nordfälts, gottgott :)
Efter
det åkte jag och lillemor förbi ronjas skola föratt hämta min skinnjacka som jag hade glömt nån vecka tidigare hos henne.
När vi kom hem kom även mormor hem och bjöd familjen på ris, sås och kycklig, mumms !
Efter maten sminkade jag lillasyster Moa för att hon skulle på sitt första disco :)
Lite senare körde Niklas hem oss till ronja dit kom även Carro, så blev det en trevlig kväll med singstar, idol, nötter och dricka, hehe :)

I lördags, vaknade jag och lillen kvart i 10 och vid den tiden skulle vi befinna oss vid arenan för att möta upp klassen och sedan öva på isen, så vi fick kasta oss på den förbannade mopeden och åka dit, vi hade inte missat nåt nästan, så det var ju bra det :)

När vi kom hem till mig igen vid kvart över 11 åt vi frukost, rostad macka med varm choklad och grädde till, mumms!
Vid 2 tog vi bussen till Brålanda där Virre hämtade upp oss på beslisten, så åkte vi först hem till Kalle och Michaela och därefter långt ut i Gestad för att de skulle köra ute på åkern.

Klockan halv 6 åkte vi och köpte pizza, åt den hos Virre och de släppte av mig i frändefors så kom Jonte och hämtade upp mig och film blev det :)

Idag, blir det bilbingo igen, kul :D

Pusshaj
Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

am i dreaming

hej

IGÅR, gick jag, nikki och emelie till körskolan efter skolan, satt där och gjorde test till klockan halv 5 då det var teorilektion .. efter den kom mamma och hämtade mig och emelie, körde oss hem till mig, vi åt och sen kom pappa och hämtade oss och körde oss hem till henne, det blev idol :)

IDAG, blir dagen väldigt lång, först skola till klockan 14:00, in till stan för att köpa broddar till invigningen i nya jävla arenan, sen till körskolan och göra tester, sen halv 5 köra i en timma, klockan 6 springa bort till vänerparken för att öva med klassen och kören, sen hem och plugga och nana, visst låter det roligt?


Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

morning morning

IGÅR, stack jag till körskolan direkt efter skolan, gjorde 5 test & nu har jag äntligen klarat fas A & B, så nu har jag endast & F kvar att klara före halkan :)

När jag blev färdig åkte jag hem till Lina, så bjöd hon på kättfärsås & spagetti, mums var det :)
haha, vi skulle igentligen ha pluggat för det behövs verkligen men det blev inget utav det, istället grejjade vi med hennes dator, fy skäms på oss !

När jag kom hem var väl klockan kvart i 7, limmade på alla mina bilder jag skrivit ut i en stor ram som sedan ska upp på min vägg, det blir nog bra det :)

Vid 10 kom Donken och mötte mig utanför dörren, så gick vi tillsammans ner till robert och fick väckt honom, så fick jag ut all min aggresion, SKÖNT var det !

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

En massa jävla jag, jag åter igen jag

När ska jag lära mig att veta vem jag är ..

Jag är så jävla osäker som person, det är nu jag kommer till accepterande och förståelse ..
Jag har inte tidigare kunnat acceptera eller förstå varför jag gör som jag gör, det vet jag fortfarande inte, men jag försöker ..
Jag vill vara en person som alltid följer hjärtat och ärligheten emot mig själv och uppriktig, men det är helt tvärtom .. jag försöker att förstå men det går inte ..
Jag funderar, funderar, funderar och funderar på hur jag vill ha det, vad JAG vill ha, vad JAG ska göra men kommer inte fram till något ..
Jag är den flickan som inte vet vilken väg hon ska välja .. självsäkerhet kallas det som saknas hos mig ..

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

tut tut tut ;)

IGÅR, började dagen med att Magnus & anki hämtade mig hos Emelie.
När vi var på väg hem bestämde vi oss för att alla tre skulle hem till mig för att färga håret på varandra, SKÖNT att ha mer jämnare färg nu + mörkare.
Efter en stund åkte dom & jag hoppade in i duschen.
Vid 6 kom Joel förbi mig efter jobbet, så följde jag med honom till Brålanda där jag gjorde mig iordning & lagade även mat till mig & joel, spagetti & köttfärssås.
Vid 10 i 9 gick jag ut till rasta & mötte upp Ronja, vi gick hem till Joel, sen upp till Johnny, men INGET kul där, så allihopa gick först hem till Tobbe Blomqvist men inget kul där heller så Jerry körde mig, Jonte, Ronja, Angelica, Josefine, Linda, Greger & Stahre hem till Jonte vilket gjorde kvällen mycket mycket bättre :)

IDAG, vaknade jag av att Ronja stod & ropade på mig att jag skulle gå upp för att vi skulle åka hem till henne så Jonte körde hem oss :)
När vi kom hem till henne åt vi frukost & sen tittade vi på film "någonting 1408", har sett den förut men väldigt längesen!
Vid halv 1 kom mormor förbi & hämtade upp mig så åkte ner till stan, hon körde hem mig & sen vid 2 åkte jag, mamma & jessica först till kvantum för att handla gott gott, sen till bilbingon, mötte upp mormor & även veronica, lillemor & michaela, KUL som fan var det =D

NU
sitter jag & lyssnar på musik, väntar även på att Petronella ska komma hit en stund :)

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

bra kväll

IGÅR, blev kvällen väldigt lyckad (y)
Nu är emelie väldigt duktig som storstädar hiela nedervåningen från allt damm från slipning :P

IDAG, är det skördefesten i Brålanda, har beslutsångest om jag ska dit eller inte. för mig låter det faktiskt väldigt lockande att ligga hemma på soffan och titta på någon bra film :)
mamma och niklas med familj är inte hemma idag så får passa på :P
pusshej!
Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

skola och överby

halloj

IGÅR, hämtade jag emelie hos amir vid 11 eller nåt, när vi kom tillbaka glodde vi på "17 again" men somnade rätt snabbt.

IDAG, åkte vi till skolan, halv 2 kom Carro, det blev överby och köpte faktiskt en stickad tröja, nöjd!
Sen till systemet, fick bli en vinare ;)
Nu har vi precis suttit och fört över musik till min mp3, Joel kommer INTE vara så nöjd sen när han blir tvungen att spela den ;) haha!

GRATTIS GRATTIS GRATTIS JOEL, 20 ÅR! :D


Snart kommer daddy och hämtar upp oss här på onsjö, åker förbi ronja och hämtar upp henne, sen förfest hos emelie, sen fest hos födelsedagsbarnet Joel :)
pussheej!  

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

HELA VECKAN

hej

DENNA VECKAN, har varit tråkig, jobbig med ändå väldigt posetiv :)

♣ festat
♣ Sjuk
♣ Pluggat
♣ Vart med Lillemor
♣ Vart med Emelie
♣ Betalat in pengar till löshår
♣ Vart ledsen & besviken på daddy
♣ träffat henrik
♣ träffat martin

Börjar
med FREDAGEN, jag satt i skolan, joel skrev, han och ronja kom och hämtade mig, åkte hem till Stahre, tjötade, bestämde oss för att festa, åkte hem till mig, jag åt/packade, åkte till systemet, åkte till Brålanda, köpte sprit, adde kom, spelade kort hos Joel, drack grogg, lyssnade på musik, sen FEST, mycket folk, kul ! 

Sedan LÖRDAGEN, städade hos Joel, tittade på film/slöade med Joel, Ronja, Stahre och Nella, mamma kom och hämtade mig, gjorde mig iordning, satt hemma, Emelie ringde, jag ringde pappa, han hämtade mig, körde mig till Amir där jag, emelie, amir och anton satt och drack, spelade "tangera" enligt mig heter det så ;), givk till Jonas på fest, gick till shell åt mat, gick hem till anton och nanade.

Sedan SÖNDAGEN, vaknade klockan halv 10, väckte Emelie, mamma kom och hämtade oss, åt mat, tittade på film, gick till arenan för förberedelse, gick hem till pappa, hämtade mopeden, skjutsade emelie till Anton, åkte hem, tittade på film, nanade.

Sedan MÅNDAGEN, körlektion 07:15, sen kommer jag inte ihåg :P
Sedan TISDAGEN, vaknade, åkte till skolan, blev sjuk, åkte hem tidigare, pappa kom och hämtade mig och lillemor, körde oss till Brålanda, jag blev ledsen på honom, träffade Joel en stund, nanade.

Sedan ONSDAGEN, vaknade, var väldigt sjuk, låg i sängen till 4, tittade på film, avbokade körlektionen, missade teorilektion, åkte hem med 10 över 6 bussen, skulle plugga men kom inte in på internet, gick och la mig, hostade så mycket att jag fick sitta upp och sova.

Sedan TORSDAGEN, vaknade klockan 7, gjorde mig iordning, kunde inte välja kläder, gick inte till skolan, tog mopeden till körskolan, gjorde 4 test, åkte hem till Emelie, åt mat, lyssnade på musik, bakade drömtårta, hon tvättade, tog mopeden och träffade Martin, väldigt roligt var det ! tog mopeden hem, tittade på idol, tittade på andra avenyn, skriver i bloggen, ska hämta Emelie hos Amir nu, kysshej !

Vill bara säga att i normala sätt skolkar jag verkligen inte, är inte riktigt min grejj, men denna veckan har varit förjävlig, anser inte det som skolk, verkligen inte, jag har varit väldigt sjuk, trött och slö, absolut inte velat tänka på skolan. Just so you know!
Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget