Nyår

Vaknade för en stund sen och är inte alls kry.. har en väldig rethosta och snuvig är jag också....
Ikväll vet vi inte vad vi ska göra. Antingen åka hem till min mamma och familj och äta nyårmiddag och umgås med dem eller om vi ska vara hemma här och äta middag och lite så?
Beslutångest!
Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

Morning

Snuttan vaknade vid halv 8 och bestämde sig för att inte somna om så nu sitter hon i babysittern och ser på tv och jag i soffan i morgonrock och myser framför datorn.
Tänk va glad man känner sig när man vaknar och man har en liten tjej och hon är vår alldeles egen lilla tjej ♥

Skulle ha tränat igår kväll men istället har jag blivit jätte förskyld och fruktansvärt ont i halsen :(
Så idag har jag inga planer förutom att äta middag med familjen hos Lina och Robert ikväll :)
Kommentera (1)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

Till överdrift

Jag vill be om ursäkt för inlägget förut! Jag var ganska irriterad redan som det var innan och då är det lätt att ta saker på fel sätt.
Jag ska sluta bli upprörd av andras åsikter, alla tycker vi ju olika såklart!

Nu har vi precis sett på filmen "försvunnen" som inte var så bra alls.. Den var långdragen, seg och dåliga skådespelare..
Nu har snuttan somnat för en stund sen så nu ska vi passa på att gå och lägga oss vi med för nu har hon kommit in i en sådan där period att hon vaknar på natten vid tre igen så bäst att man sover när man kan :)

En fråga, när börjar de vara vakna mer på dagarna? Leah sover flera gånger om dagen. Vaken två timmar och sen blir hon trött och sover ett tag och så fortsätter det dagen igenom och sen brukar hon vanligtvis bli trött vid halv 9, 9 tiden och sover för natten och sen vaknar vid tre och sedan sover till ungefär 6-7 tiden och sen får mat och sover till ungefär 9-10 tiden.
När ungefär börjar de riktiga rutinerna, att de endast sover en gång om dagen från att de vaknar på morgonen tills kvällen kommer? Det är ju såklart olika från barn till barn, men på ett ungefär?
Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

Mammarollen


Jag har en dotter, Leah som är fem månader gammal snart och att jag gillar att gå ut och festa ibland, för att det får mig att bli glad, eftersom att dte är då jag träffar mina vänner och har roligt ihop med dem, betyder väl inte att jag som mamma är dålig?

Sen är inte det så viktigt för mig att dricka, men ibland är det ganska avslappnande och roligt.

Jag blir så otroligt upprörd när jag läser att det skrivs ut att "va fan blir man ens mamma för då om man måste varva vardagen med fest?".

Det är en stor jävla skillnad om man sitter och dricker sig berusad på vardagarna och helgerna, men att ibland gå ut och roa sig med vänner gör mig INTE till en dålig mamma!!

Kommentera (2)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

Torsdag

Började dagen med morgonmys hos Emelie.
Sedan vid halv tre åkte vi först till glasmästaren här i stan och hämtade Joakims nya ruta till ormarna och sedan körde jag henne till jobbet. På vägen hem stannade jag förbi Sabine och Mindy en liten stund, trevligt!

Nu har jag lagat mat, (köttfärssås med pasta) och hämtat Jonna inne i stan.
Ikväll blir det nog bara mys framför tv.

älskar min familj

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

onsdag

Snuttan nanar, jag har precis tagit ett gott bad med luktkula, rakning, god bodylotion och nu sitter jag i soffan med handduken omkring mig med tända ljus och desperate housewives, livet är för underbart!

Älsklingen är hos Tony och har vart där sedan vi kom hem ifrån uv, känner mig äntligen som mig själv igen med piercingen under läppen, det har känts fruktansvärt tomt utan den och nu ska jag aldrig låta det växa ihop igen!

Jag har blivit totalt beroende av desperate hpusewives, igen..
Under gymnasietiden ägnade jag rätt mycket tid åt den serien och nu när jag är mammaledig kände jag att jag ville börja glutta på någon serie igen och då fick det bli desperate housewives och jag älskar det!
Har precis börjat på säsong 5 och är totalt fast!

 

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

Julafton

Denna julafton blev väldigt lyckad, började hos mamma och sedan på kvällen åkte vi hem och firade jul med Joakims mamma och syster och pappa kom även hem och syster Malin.

Leah fick leksaker, kläder, filt.
Jag fick kaffemaskin, pengar, halsband och lite sådant.
Joakim fick presentkort hos glasmästaren på 800 kr av pappa så att han äntligen kan flytta ormarna till det stora terariumet och måla det vitt så det passar till lägenheten :)
Sedan fick han strumpor, kallingar, jumpsuit, fin kniv och tillsammans fick vi 1000 kr.

Vääldigt nöjd är jag!

Av Joakim fick jag ett presentkort på 600 kr hos albrektsguld, så idag har jag vart och köpt två nya silverringar :)

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

mammaledig

Det är väldigt skönt att vara mammaledig fast jag saknar allt att jobba också, att få in en riktig vardag och ha mer pengar i månaden att leva för.
Men jag känner mig verkligen inte redo för det än eftersom att Leah bara är fem månader snart!

Det är ju självklart ett jobb att vara hemma som mammaledig också, det är ju städning, tvätta, ta hand om Leah, laga mat osv osv. Det är ju inte som att vara "ledig" men ändå.

Nu är klockan 12:00 och mormor är påväg hit och ska vara här en stund tills hon börjar jobba klockan halv 2.
När hon har vart här ska jag åka och hämta Joakim på jobbet klockan 4 för att åka till uddevalla för att pierca mig under läppen, så som jag hade innan.
Det växte ju igen när jag tog ut det under kejsarsnittet och sedan glömde jag att sätta in ringen igen på ungefär en vecka och då hade det redan vuxit igen.
Skulle ha tränat body pump 18:00-19:00, men det hinner jag ju inte idag iallafall.

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

Julafton ♥

GOD JUL !

Idag startade jag dagen med lite städning i hemmet, frukost, badade lillan och sedan åkte vi hem till mamma och familj.
Om en stund blir det julmat och sedan öppning av julklappar :)
Senare åker vi hem och får besök av pappa, Mona, Jonna och Malin och då blir det mer julklappsöppning, revben med potatissallad, vörtbröd och julmust och myspys!




Såhär ser min lilla snutta ut idag, gud så jag älskar henne ♥

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

Dagen före julafton

Idag började jag dagen med att åka och hämta ut det sista paketet på kvantum, handla mat till Leah.
När jag kommit hem och lämnat det åkte jag och mötte Anki och jelena på onsjö och åkte sedan vidare till julrushen på överby där jag köpte de sista julklapparna till Leah ochn jag är väldigt nöjd över alla julklappar :)

Efter att jag vart färdig åkte jag hem och hämtade Joakim och körde honom till överby så han också skulle få köpa julklappar, (gjorde så för att vi inte ville ha med Leah till överby med tanke på RS virus och så nu när dte är så otroligt mycket folk samlat på en och samma plats). Sedan åkte jag hem och väntade tills jag skulle hämta Joakim och Tony och köra dom till stan. Nu har jag sedan dess suttit och slått in de sista julklapparna, julmusik har spelats ur högtalarna och jag smuttar på en coffé baileys.

Detta året känns vädigt speciellt för nu är det inte bara släktens namn som skrivs på de olika paketen, utan nu skrivs det även "God jul Leah, önskar Mamma och Psppa" ocg medans jag suttit ovh slått in de julklapparna har jag fått hålla mig i från glädjetårar, herregud jag har en dotter, känslan går  inte att beskriva..!
Kommentera (1)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

Fem månader

Tänk att Leah snart är fem månader, helt otroligt va tiden går fort!
För 6 månader sen var det bara några få veckor kvar tills Leah skulle komma till världen och då var det helt ofattbart att vi skulle få ett barn, och nu sitter jag här sex månader senare med en dotter som bara växer och utvecklas för var dag som går.

Nu kan hon:
* dra sig upp från sittande
* Le
* Skratta
* Vända sig från mage till rygg
* Vända sig från rygg till mage
* Gripa tag i leksaker
* Leka med fötterna

Det är så roligt och jag kan inte komma ihåg vart livsglädjen kom ifrån innan jag hade henne ♥

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

Mysfredag

Har precis kommit hem ifrån Emelie där jag spenderat hela min dag ihop med henne och Ida.
Klockan sju kommer Mona hit och passar Leah medan jag och joakim går ut och äter tillsammans :)

Imorgon ska Joakim ut med vänner och jag och leah ska nog bara vara hemma och ha mor och dotter mys <3

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

Fredag

Har inte skrivit här på evigheter och känner nu att jag vill börja skriva av mig här igen, försöka iallafall!

Mycket har hänt i mitt liv sedan jag skrev här sist, har fått en liten dotter vid namnet Leah ebba vera norén och o-o-oh så otroligt underbart det är att vara mamma till en sådan fin flicka!
Den känslan kan jag inte beskriva..

Jag och Joakim gick ju isär under graviditeten av många olika anledningar, men sedan när han började vara hemma hso mig mer kände jag att känslorna började komma tillbaka och här är vi, tillsammans och bor ihop igen, här i min lägenhet och jag är super lycklig och har det jättebra!

Nu tillbaks till vardagen:
Idag är det fredag och Joakim vill ha en ensamkväll med mig, så han har bestämt att vi ska gå till suads och äta mat och medan vi är där skall Leah få vara hos sin farmor :)

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget