hemsk dag

TRAFIK

Olycka i centrala Vänersborg

Uppdaterat: kl 12:55 (publicerades kl 12:40) Nyheter P4 Väst

Två personbilar krockade vid kyrkan i centrala Vänersborg strax efter halv ett. Tre personer chockades lätt, men ingen skadades. Räddningstjänsten kunde snabbt lämna olycksplatsen.

Detta hamnade i tidningen idag och i bilen var jag och emelie.
Jag är så glad över att jag inte tvärnitade för då hade föraren (som körde mot väjningsplikt) kört rätt in i min bildörr istället för bildörren till baksätet och det kunde slutat väldigt illa..
Lättnaden efteråt var att Leah inte var med i bilen..
Personen som körde på oss skrek att det var vårt fel vilket det inte var eftersom att jag körde på huvudled.
Tänk att sådant här kan hända när man minst anar det och att bilen blev intryckt på sidan har igentligen ingen betydelse eftersom att vår hälsa är det viktigaste men det är ändå så tråkigt att personer inte kan hålla sig till vägregler och bara köra hej vilt.
Och att jag och leah var nära på att frontalkrocka med en lastbil förra veckan var nog bara ett förtäcken på hur en oskyldig biltur kan vända till allvar.
Jag vill leva under hela Leahs uppväxt och skulle aldrig förlåta mig själv om det skulle hända något med Leah!
Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

Till lägenheten

Nu har jag bestämt mig för vilken byrå det blir till vårt sovrum, men inte vilken färg..
Vi har lite delade meningar på färgen. Jag vill ha denna vita och Joakim den mörkbruna eller gråbruna. Men jag vet inte eftersom att de alla tre färgerna är fina!
Men eftersom att vårt sovrum förmodligen blir vitt blir det nog den vita byrån (om jag får bestämma) annars vill jag nog ha den gråbruna.
Kommentera (1)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

Lite mer träning i vardagen

Imorse vaknade Leah klockan halv 6 och somnade om igen efter en stund och sov till halv 8.
Klockan halv 9 åkte vi hem till Carro och barnen och tillbringade hela förmiddagen där och åkte hem vid
halv 3 och fick besök av pappsen som även hjälpte mig att sätta på ett nytt torkarblad på bilen så att jag ser något i regnet :)
Joakim kom hem vid 4 och det kändes konstigt att se honom såhär på en måndag, så skönt att ha honom hemma igen och nu hoppas jag att han jobbar här ett tag framöver!
På kvällen har jag faktiskt tränat bodypump för engångs skull och nu har jag verkligen bestämt mig för att verkligen komma igång med träningen och Joakim vill också komma igång så idag var det andra dagen i rad som han vart och tränat han med så nu i fortsättningen tränar vi varannan dag och lchf blir det på menyn här hemma from onsdag :)
Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

Ullared

Den 5 Maj åker jag och mamma till ullared och det blir väldigt lagom inför att Leah skolas in på dagiset för då behövs det ju iallafall 2 regnsätt, vantar, två par stövlar osv. och det kanske finns fina set där borta?
Det blir nog en regnoverall, (finns på lindex) och byxa med jacka.

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

Lite nytt i garderoben

Idag vaknade stumpan klockan 7, så det var bara till att traska upp, byta blöjan, göra iordning välling och lägga sig framför tv:n :)
Vi har inte gjort mycket alls idag förutom att jag nu på kvällen vart och solat här borta där vi bor och handlat mat på kvantum.
Pappa kom hit och hälsade på en stund förut på dagen och hade som vanligt inte kunnat låta bli att shoppa kläder till Leah och detta fick hon idag:
Och detta fick hon förra månaden:
.
Det är så himla roligt med kläder!! Nu på onsdag ska jag och leah hämta upp Joakim på jobbet och åka till Överby och handla kläder till oss alla tre. Det behövs kan jag ju säga! Iallafall till mig och Joakim men sen kan jag inte låta bli att köpa kläder till Leah heller.
Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

Dagisplats

Häromdagen fick vi besked hem om att leah fått dagisplats from den 20 augusti. Jag är inte helt nöjd eftersom att jag ville ha henne på fridhems eller vänerparken men detta dagiset har jag bara hört gott om så det blir förhoppnings vis bra :) det ska bli jätte roligt att kunna ställa upp och jobba mycket mer än vad jag kan nu! Det känns så otroligt skönt att ha ett jobb att komma tillbaka till efter mammaledigheten!! Jag har verkligen lyckats med livet känner jag!! Har fått världens finaste dotter, sambo, jobb, körkort, utbildning och helt underbara vänner <3

Nu på kvällen har jag och leah vart ute och gungat med anki, melwin och tobias och när jag och leah kom hem igen gjorde jag iordning välling och la leah i min famn framför 'madicken' och hon somnade som en stock med en gång :)

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

Gårdagen och idag

Igår började jag och leah dagen med att åka och hälsa på lillemor och carro :) vid fyra åkte vi hem och fick Mona på besök! Efter det åkte vi hem till mamma med familj och där fick leah vara en stund medans jag åkte hem till emelie och amir och hjälpte dom att måla vardagsrummet :) vid 8 åkte jag hem till mamma och nattade leah och inte långt efter gick jag och la mig jag med..

Nu har vi kommit hem och leah nanar och jag ligger i soffan och tittar på alladin i väntan på att carro och lilla vincent kommer på besök när hon lämnat de andra två barnen på dagis :)

Idag ska även pappa komma hit och hjälpa mig att ta ner tv:n i sovrummet och han har även köpt leksaker till älsklingen så det ska bli roligt att se va det är för något :)

I eftermiddag kommer joakim hem och vid fem ska jag och leah åka till onsjöskolan och titta på Moa som ska spela sitt instrument (det är öppet hus) :)

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

Helgen

I fredags åkte hela familjen hem till carro och patrik på middag och en sådan underbart fin son dom har fått! På lördagen jobbade jag heldag och igår dagtur.

Idag började jag dagen med att städa här hemma och sedan åkte jag och leah hem till emelie. Vid 4 åkte vi och handlade mat på maxi och när jag kom hem lagade jag mat till både mig och leah. Ikväll blev det 'Fläskfile, ris och favoritsås' och till efterätt gjorde jag cheescake (som ska stå i frysen ett par timmar) :) nu har vi krypit ner i soffan framför teen mom!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/495477/images/2012/pic_199061732.jpg" class="image">

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

Myskväll

Igår var vi på vattenpalatset med leah, moa, amanda, robin, ida, malin, mormor, emil och mamma :) (bilder kommer sen)
Det gick väldigt bra och leah som vanligt älskar att bada! Efter badet igår bjöd mamma oss på middag och när jag åkte hem följde moa och amanda med oss hem och sov. Vid 9 kom anki, tobias, melwin och hampus hit och hälsade på en stund.
Idag gick vi hem till dom och var där så dom fick leka med hampus och klockan 4 kom mamma och hämtade dom och jag har även hunnit med att städa och tvätta här idag.
Nu har jag satt mig ner i soffan och hoppas på att leah somnar snart (hon är jätte trött men trotsar en stund)..

Ikväll kommer Joakim hem ifrån Borås och då ska vi hem till tobias och anki på middag och filmmys :)

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

ELLOS

Detta har jag klickat hem idag :)



Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

Uppdatering

- Ställer sig upp i spjälsängen och möbler
- Sträcker sig efter mig
- Ålar
- Kryper
- Älskar gurka
- Älskar katter och hundar
- Sitter helt utan stöd sedan länge
- Rullar runt sedan länge
- Tar in och ut nappen ur munnen sedan länge
- Säger 'bla bla bla'
- Säger 'ga ga ga'
- Håller nappflaskan själv
- Vet vart lampan är
- Säger 'där'

- Har fått två tänder

- Har slutat med ersättning och dricker välling istället

 

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

Påskhelgen

Igår kväll åkte jag och Emelie och handlade lite mat och efter det åkte vi hem till mig och såg på titanic och lagade fläskfilé, hasselbackspotatis och till det hade vi pepparsås :) underbara vän som köpte blommor till mig!!

Idag vaknade hela familjen klockan halv 8 och vid ett åkte vi hem till Anki och Tobias på en fika och nu ser killarna på film, leah sover middag och jag Anki och melwin ligger i sängen och tjötar :)

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

Gårdagen

Igår åkte jag hem till lina på förmiddagen och umgicks med henne och åkte sedan och jobbade från 16:00 till 21:00 och medan jag jobbade var leah hos lina och sen åkte jag dit och sov över :) idag har jag och leah vart med Emelie och nu ligger snutten och sover. Joakim har kommit hem ifrån Borås för en stund sen så när leah vaknar åker vi hem till vår älsklings kille :)

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

Tisdag

Igår åkte jag, leah och Emelie hem till lina och hälsade på och efter det åkte vi hem till Emelie och grillade kyckling och sen klockan fem började hon jobba kvällen så då åkte jag och leah hem och bakade jordgubbspajj och hemmagjord päronpure till leah :) vid halv åtta gick vi och mötte Carro som var ute och gick för att hoppas på att bebisen vill komma ut!! Vid halv nio nattade jag leah och själv gick jag inte och la mig förens klockan 11..

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

Lilla bissen

Ikväll har leah badat och sedan fick hon borsta sin lilla bisse för första gången :) nu håller jag och Joakim på att rensa i lägenheten inför flytten och om ca 30 minuter kommer Anki hit på en kvällste!

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

Lördag

I lördags jobbade jag mellan 7-15:15 och efter det åkte jag hem och fick besök av mina syskon och mamma. Moa och Amanda stannade över natten och myste med gotta framför lejonkungen :) idag har vi vart ute och gungat och inte gjort så mycket mer. Senare ska jag åka och hämta ett skötbord och bara vara hemma. Vi funderar på att åka hem till Carro och patrik om det i inte blir för sent..

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget