Dagis

Jag skulle gjort natten till idag men fick feber igår så jag fick stanna hemma. 
Jag vaknade imorse och var feberfri, åkte och köpte bil och påväg till göteborg kom den tillbaks igen.
Somnade förut vid 19:00 för att enveten som jag är bestämde jag mig för att "strunta i att vara sjuk" och jobba ändå men under eftermiddagen har jag känt mig feberfri men vaknade innan jag skulle åka till jobbet vid 21:00 och febern var självklart tillbaks och rethosta har jag så det skriker om det, så fyfan säger jag bara!
 
I tisdags åkte jag och leah till dagis för första gången och det gick JÄTTE bra!
och i onsdags åkte både jag och joakim med henne och sedan var jag med henne i torsdags och fick prva att lämna henne där i 30 minuter och sedan skulle jag lämna henne själv i fredags och det hade gått jätte bra det med.
Det kändes så konstigt att ha en hel förmiddag helt för mig själv och det ska jag även få på måndag och tisdag för då är jag ledig ifrån jobbet men personalen ville att jag skulle lämna Leah iallafall eftersom att hon precis börjat där så att hon inte är ifrån det över helgen + på dagar på samma gång.
 
Tiden går så fort så att jag knappt hinner med. Leah växer så det knakar!! <3
Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

Livet tar vändning

Livet började när jag fick veta att jag väntade ett litet barn tillsammans med Joakim som skulle bli min framtid.
Framtiden var planerad. Fler barn skulle vi ha, hundvalp skaffade vi oss, en förlovning skulle ske nu den 21oktober och hus skulle vi köpa när jag fick fast jobb.
 
Helt plötsligt slogs jag till i ansiktet och kunde inte förstå hur jag kunde leva mitt liv som jag gjort fram tills nu.
Jag har levt i en liten bubbla och försökt att blunda för alla problem men till slut gick det inte och jag var tvungen att inse att detta inte fungerar längre.
 
Som de flesta redan vet ska jag och Joakim flytta isär och det är det bästa valet vi kan göra för både vår och framför allt för Leahs skull.
 
detta är det jobbigaste och svåraste valet jag någonsin gjort i hela mitt liv men samtidigt som denna situationen uppstår får jag tillbaks något posetivt och det är ett vikariat och en ny bil, och inte för att den nya bilen räddar mitt liv men det är någon som gör mig glad.
 
Det är konstigt att livet kan ha så många vändningar.
 
Men från och med nu tänker jag fokusera på lycka, för vad annars går livet ut på?
jag är en flicka som kräver mycket kärlek, uppskattning, hjälpsamhet, ombryddhet, känslighet och om jag inte får det blir jag olycklig och tjatig, för vad annars ska man göra om man inte får tillräckligt med det som kroppen/känslorna bara skriker efter.
När man bara försöker, försöker och försöker men inte får någonting tillbaks.
Tillslut tappar man andan och det finns ingen luft kvar att hämta.
 
 
 
 
Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

LEAH 1ÅR

• Kan säga: mamma, pappa, lampa, dä, nä, titta (som hon säger hela tiden) •Tog sina första riktiga steg den 3:e augusti • Har en otroligt stark vilja • Säger 'mmmm' när hon vill ha mat och ser mat • sätter telefonen vid örat och låtsaspratar • borstar håret när hon får en borste • dansar och klappar händerna när man sättet på musik

Kommentera (0)
Publicerat i / Länk till inlägget

   

Hela 1 år

Den 1 augusti fyllde Leah 1år <3 Vi hade såklart kalas för henne som höll på hela dagen fram tills på kvällen och hon fick sä fina presenter! Tänk att min lilla prinsessa redan fyllt 1 år.. Tiden går så fort men gud va hon förgyller mitt liv! Utan henne skulle jag inte ha något liv. Jag älskar henne så mycket att inga ord finnes, min goa lilla Leah <3

Kommentera (0)
Publicerat i / Länk till inlägget