Jobb jobb jobb jobb jobb

Nu är Joakim inne på sin andra vecka i Borås och det känns väldigt jobbigt att vara utan honom såhär. Jag vill ju ha honom här hemma så att jag kan pussa och krama på honom när jag vill.

Det kändes så tråkigt att han just hade åkt iväg till Borås när Leah tog sina första krypsteg..

Jag är så lyckligt lottad. Det blev först inte alls som jag hade tänkt mig men sedan tog allt en vändning och blev precis så jag tänkt mig och det känns så otroligt underbart att Leah har både mamma och pappa i samma tak!

Igår satte jag mig och sökte några jobb på nätet och idag ringde telefonen där en äldre kvinna frågade om jag fortfarande jobbade på solhaga och då förklarade jag hur situationen ser ut just nu. Att jag är mammaledig fram till Juli för att jobba fyra veckor på rappsvägen men att jag sedan inte har något 'fast' jobb eller så och då sa hon 'å det var ju synd, för vi har en fast tjänst här som gäller omgående'. nu är det ANDRA gången jag går miste om ett fast jobb men hon sa att hon skulle höra av sig till mig i augusti och det blev jag ju såklart jätte glad över eftersom att hon verkade så intresserad utav just mig :)

När jag skriver att det är andra gången jag går miste om ett fast jobb så var det närjag var gravid. Jag satte mig mest för skojskull och letade jobb på arbetsförmedlingens hemsida och sökte ett i trollhättan och redan på eftermiddagen samma dag jag sökt en tjänst ringde en kille upp mig och frågade om jag ville ha ett fast jobb, eller 'tillsvidare' som det så fint heter, och där skulle jag isådanafall vara i minst två år för att lära mig allt med denna vårdtagare det gällde och då kunde jag inte gå hem som mammaledig för att man då skulle glömma av det man tidigare fått lärt sig så det gick ju inte. Leah är ju värt allting annat på denna jord men det hade ju inte vart helt fel med en fast tjänst :)

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

Älskade lilla hjärtegull

Idag kom Emelie och Ida hit på förmiddagen och spelade kort och umgicks med mig och leah :)
Vid halv fem tog jag och emelie en promenad med vagnen hem till henne och sedan vidare till hemmakväll för att köpa film vi såg på ikväll och innan hemgång gick vi bort till kvantum där jag fick hämtat ut mina foton jag skickat efter, så ikväll blev de en lång promenad!

När vi kom hem till mig kom anki bort och såg på film med oss och nu har de åkt hem och jag har precis nattat älsklingen.

Min metod att natta Leah har för det mesta vart att jag lagt ner henne i sängen, satt på speldosan och gått ut från sovrummet och när jag sedan gått in en stund senare har hon alltid somnat men nu på det sista har hon bara legat och vritt och vänd sig och gråtit så nu la jag mig med henne istället och då somnade hon med en gång.

Det känns bra men samtidigt dumt. För om hon får det som vana så kommer det bli problem med det senare då hon vänjer sig vid att mamma alltid lägger sig med henne för att hon ska somna och det är ju inte alltid jag kanske kommer att vara hemma då hon lägger sig när jag börjar att jobba osv.
Men om det nu skulle vara så att det fortsätter, att hon inte somnar om jag inte ligger med henne i sängen så får det väl göra det! Är hon nöjd så är jag nöjd!

Det är ju så underbart när hon visar att hon vill ha närhet och somnar gott, mitt älskade hjärta ♥

Igår var jag på lägenhetsvisning på enebacksgatan och det var bottenplan, stor altan och jättefina tapeter och diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Om jag inte hört något på torsdag så har jag inte fått den, sa vaktmästaren som visade lägenheten för oss.
Å va jag bara vill bestämma att det är vi som får den, jag skulle bli så lycklig..


Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

Jobbigt...

usch va tråkigt.. klockan halv 9 åkte Joakim ifrån mig och kommer inte hem förens på torsdag.. jag vill verkligen inte vara utan honom såhär..!
Jag sitter och snorar och längtar efter att börja träna igen så fort jag blivit frisk, jävla äckelfläsk till mage som ska bort!!
Snuttan ligger och sover sedan iallafall 3 timmar tillbaka så nu hoppas jag det blir en bra natt för jag behöver verkligen sova!
Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

Beställt

Denna klänning har jag beställt idag!

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

Leahshopping

Häromdagen åkte jag och anki ut med barnen och shoppade kläder. Vårjackan här nedanför fick hon av pappa.
Påslakansettet köpte jag i vit/rosa randig och mössan längst ner var vit/rosa randig med svart stjärna på i mitten och sedan gickm jag upp till kappahl där ag hittade en super fin vårmössa som var likadan i modellen men stark rosa med massa vita stjärnor på. Det är så roligt och jag ÄLSKAR lindex barnkläder!!

Påslakanset Axel stripe - svartJacka BeigeScarf Rosa
Set RosaBody RosaSet RödPyjamas LilaBody RosaBody LilaMössa Rosa
Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

lördag

i onsdags åkte jag och Leah hem till mamma och familj och sov över där och på morgonen dagen efter när mamma och niklas åkte och jobbade kom mormor och passade mina syskon och jag låg helt utslagen i lillasyster Amandas säng nästan hela dagen och mådde allmänt dåligt. Kände mig febrig och illamående och det visade sig bryta ut i feber på natten sedan när Joakim hade kommit hem ifrån Borås.
Igår vaknade jag och mådde som om febern aldrig hade vart framme? Men däremot har jag blivit väldigt förskyld!

Idag åkte jag, joakim och leah och köpte vagnen vid halv ett, jätte nöjd är jag verkligen!
Efter det åkte vi till överby för att köpa present till mormor och vid 2 lämnade jag av Joakim i stan för att han skulle på konsär idag och efter det tog jag en promenad till lidl för att fira mormor hos gammelmormor på ålderdomshemmet där bredvid. Vid halv 5 gick jag hem och inväntade Sabine som kom hem till mig för att ta en promenad med barnen :)

Nu har jag en väldigt trött tjej som ligger i sängen och vägrar somna och om en stund får jag besök av anki och tobias:)

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

Brio sing

För ett tag sen skrev jag här på bloggen om en vagn jag hittat på nids4kids när jag var där med pappa och sen jag såg den första gåmgen bestämde jag mig för att det är en sånhär jag ska ha och har nog bestämt mig för en brun så denna blir det nästa månad.
Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

blablabla

I måndags åkte Joakim och då tillbringade jag och leah vår kväll hos emelie och amir och åt ost och kex framför Big Brother. Senare blev det att vi övernattade hos dom och igår klockan 11 följde emelie med mig och leah till lägenhetsvisningen och efter det till bvc.
Lägenheten var sådär och på bvc gick allt bra.
Älsklingen väger nu 7760g och är 66cm lång.

I måndags kväll tog hon sina två första krypsteg och efter en stund tog hon ett till. Jag pratade med Joakim i telefonen en stund efter det och han vart ganska besviken att det var just när han inte var hemma men längtar så efter att komma hem igen!

Igår kväll kom Sabine och mindy hem och tog en långpromenad ihop med barnen och även anki följde med oss ut.
Vid 11 kom Ronja hit och övernattade och imorse kom Carro hit och umgicks med oss.

Idag är en riktig slappis dag och vi ska förmodligen tillbringa natten hos mamma :)

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

soffmys

Idag har vart en riktig slappisdag. Har legat och myst med familjen i soffan hela dagen och det har vart så skönt :)

Nu ligger Leah och nanar och jag och joakim ligger i soffan och tittar på tv:n. Imorgon är en jobbig morgon för när Joakim åker till jobbet kommer han inte hem på fyra hela dagar för att han ska ligga ute på jobb.. och det är inte bara nu utan i flera veckor.. Då åker han på måndag morgon och kommer hem på torsdag kväll.

Så denna veckan ska jag få besök av fia och ronja som ska nana hos mig en natt och sen åker jag och leah hem till mamma och sover. Det är inget roligt att sova själva här och jag får ju passa på att sova hos mamma och mysa där :)
Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

Vit guld

För ett tag sen kom pappa hem med en halskedja till mig i vit guld och igår åkte vi ut och tittade efter ett smycka att hänga det i och hittade detta hjärtat på guldfynd. Vi stog där en bra stund för att jag inte kunde bestäma mig för omm jag ville ha hjärtat i vitguld eller rödguld?
Jag tog iallafall vitguld eftersom att kedjan är i det men personalen sa att det är 30 dagars öppet köp så jag får gå och känna efter och ångrar jag mig får jag byta till rödguld.
(syns väldigt dåligt på bilden)
Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

fyfan!

Förut sätte jag Leah på golvet och placerade rumpan i soffan när telefonen ringde så jag sprang till sovrummet och det var Joakim i andra änden.
Han sa att han sett klockan 6 imorses att ormen inte var i terariumet men att han inte hade hunnit leta efter den för att han då skulle ha missat bussen till jobbet.
Jag väntade efter att han skulle säga att han skämtade, men inte!
Och där satt hon själv på golvet och lekte medan jag var och pratade i sovrummet.
Jag blir så jävla arg! inte nog med att jag inte vill ha dom hemma.. nu rymmer den ena...
Och det värsta är att han lät oss ligga och sova helt ovetande om att det fanns en orm lös i lägenheten i hela 4 timmar.. jävla sambo! 'Jag ville inte ringa och väcka er i onödan'
Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

torsdag

Igår ikväll gick vi hem till Anki och Tobias för lite kvällsmys med kortspel och tjöt. Vi kom hem vid 12 och la oss direkt. Snuttan vaknade halv 6 imorses och ville ha mat och somnade om till halv 9. så otroligt skönt är det att hon börjat sova genom hela nätterna nu! (hoppas hoppas att det fortsätter så)

Nu har vi precis ätit frukost. Leah fick gröt med yoghurt på och jag åt:

FRUKOST: Tonfiskröra och vatten
MIDDAG:
KVÄLLSMAT:

Idag vid 11 ska jag, anki och barnen åka ut och kika på barnvagnar och sedan ska jag träffa Emelie.
Före vi åker ska jag ut och promenera med leah.

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

Älskade vännen

På alla hjärtans dag kom käraste Lina hit på förmiddagen och när jag kom in till köket stog det en ros på bordet med ett kort framför där det stog 'Hannah & Leah' och i var det ett sött kort med hjärtan på där texten löd 'pussar och kramar på alla hjärtans dag hannah och leah' och framför detta låg det ett paket med en 'pippitröja och en klämnning/tunika' till Leah. Lina är världens goaste tjej och alltid så omtänksam! Att Lina blev gudmor till Leah var verkligen ett val jag aldrig kommer att ångra. Hon finns alltid här för oss och bryr sig så otroligt mycket. Det är en äkta vän det!
Jag ska bjuda ut henne snart för det är hon verkligen guld värd, älskade Lina ♥

Kommentera (1)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

till sommaren

Sitter och tittar runt på nätet och som vanligt är det kappahl som har de sötaste kläderna!
 

Detta blir det nästa månad!
Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

alla ♥ dag

Kvällen började med att joakim kom hem ifrån jobbet och då stog maten framme på bordet och det var musik i bakgrunden och mörkt i hela lägenheten med en massa tända ljus. Det blev fyllda paprikor. Efter maten hoppade han in i duschen och sedan fick han mig inslagen som en present ;)

Klockan 18:30 åkte vi till skräckland för att släppa upp hjärtanen jag köpt men det blåste för mycket så vi åkte och hämtade ut biljetterna till bion lite tidigare istället och medans vi vämntade på att den skulle börja så pkte vin hem till anki och tobias en stund. Bion började klockan 20:50 och vi såg på 'mission impossible ghost' någonting och den var jätte bra!

Efter bion åkte vi och hämtade Leah hemma hos mamma som varit barnvakt :)
Och när vi kom hem somnade hon på direkten och sov ända fram till klockan 08:30.
Inte ens mat har hon vaknat för inatt, detta är tredje natten hon inte vaknar för mat.
Det är så lustigt hur det bara kan vända så. Snart börjar hon säkert vakna igen som vanligt, hehe

Kvällen blev iallafall jätte lyckad igår och Joakim var jätte glad över alla överraskningar jag hade åt honom.
Innan vi klev in i bilen igår när vi hade hämtat Leah testade vi att tända eld på ena hjärtat och fick det att flyga iväg, mysigt ♥
Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

ansökan

Så.. nu har jag skickat in dagisansökan på b.l.a belfragegatans förskola som ligger väldigt nära här vi bor.
Usch va jobbigt det känns..
Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

gårdagen

Igår var jag och leah hemma hos emelie i ett par timmar och medan leah sov passade vi på att spela kort och sen åkte vi till kvantum och hämtade ut mitt 'hemliga' paket och sen åkte jag hem och hämtade anki så åkte vi till kvantum igen.
Efter att vi vart där åkte vi hem till mig och tjäötade en stund tills tobias slutade jobbet för dfå åkte jag och leah med dom hem i ett par timmar på kvällen och vid 22:00 somnade Leah i Melwins säng och vaknade inte ens när jag tog på henne ytterkläder och satte henne i babyskyddet.
När jag kom hem förflyttade jag henne till sängen och hon fortsatte sova. Vaknade klockan 6 imorses av att Leah smågnydde, så hela natten sov hon IGEN? jippi! :)
När jag kom tillbaks till sovrummet med nappflaskan hade hon somnat om och vaknade klockan kvart i 9 nu på morgonen, helt otroligt!

Nu har jag placerat mig i soffan och lagt Leah i babygymmet och då låg hon på ryggen och nu ligger hon såhär

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

Kläder ♥

Detta fick jag hem på posten häromdagen från Me&I partyt.


206:- med frakt

Klänningen beställde Mona så den har vi inte fått hem ännu.

206:- med frakt.
Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

Sömntuta

Vid 8 igår kväll tog jag med mig Leah i vagnen och promenerade hem till Anki och Tobias för lite tjat.
Vid 9 gick jag hem igen och snuttan somnade vid halv 11.
Jag vaknade klockan av att Leah låg och pratade och såg då att klockan var 7. Hon har alltså sovit genom hela natten, helt underbart!
Hon fick iallafall mat klockan 7 och somnade om till halv 9 :)
Det har ju vart så påfrestande att hon inte velat somna och vaknat flera gånger på nätterna osv.
Någonting har inte stått rätt till men någon tand känner jag inte?

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

ånger

Igår kväll gick jag hem till Emelie för att spela lite kort och dricka öl men senare ville alla till lipz och då kändes det jätte kul att följa med eftersom att jag inte vart där sedan före graviditeten.

Det var inte jag och jag kommer aldrig åka dit igen.
Det ända jag tänkte på var Leah och att jag inte känner mig bekväm i att varken dansa eller vara på en sån stor krog.

När jag kom hem igår låg joakim och sov och jag la mig bredvid honom och va bara grinig för att jag ångrade mig så.
Det är lustigt hur ens värderingar bara kan ändras så från att tycka det vart roligt dom gångerna man gått ut till att istället tycka att det är piss i havet. Att vara hemma med Leah på dagarna och kvällarna är värt allting annat! Men eftersom att jag är hemma med leah hela tiden känns det som att man ibland behöver komma ut för att bara ha sig själv att tänka på och visst äör det viktigt med ensamtid men nu är hon ju i en helt ny fas i livet där hon utvecklas för varje dag som går och det vill jag ju inte missa bara för att jag ska gå ut en kväll för att dricka.

Nu gick jag ju hemifrån 30 minuter innan Leah somnade så hon kände ju inte av att jag inte var hemma på några timmar men det kändes inte bra i hjärtat när jag var där.

Idag vet jag inte vad vi ska göra. Leah somnade så gott på min mage och här hemma behövs det storstädas.
Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

lyckliga jag ♥

Idag har det vart dop för Melwin och det var verkligen jätte fint!
Efter vi vart i kyrkan bjöds det på krämiga sallader :)
Tänk att barnen blir så stora.. herregud va tiden går fort..

Ikväll ska jag gå hem till Emelie och dricka lite öl och spela kort och imorgon blir det en hel hemmamysdag med mina älsklingar ♥

JAG ÄR SÅ OTROLIGT LYCKLIG!
Vad skulle jag göra utan min Leah?
Hon är det absolut bästa som hänt mig i hela mitt liv och utan henne finns inte mitt liv.
Min älskade älskade lilla flicka ♥
Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

Det kallas älska ♥


Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

OJ då

När jag var hos mamma häromdagen passade jag på att väga mig på deras våg och jag har gått ner 3kg och mer ska jag gå ner. Jag vägde 67.4 innan och nu väger jag 64.5kg (jag ska ner till 57kg)
LCHF verkar ju fungera förutom att jag dom senaste dagarna fuskat lite och det är inte bra med tanke på att jag blir illamående och dålig i magen när jag äter kolhydrater nu så skärping på mig! Jag bliur ju ännu mer taggad nu när jag ser att kilona försvinner :)

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

plutteliten

Godmorgon! Idag bestämde sig älsklingen för att gå upp kloclan 8 så nu har vi ätit frukost och jag kommit ur en gå varm dusch.
Nu någongång på morgonen/förmiddagen dyker emelie upp här och umgås med mig och leah och jag har inga planer alls för dagen förutom ikväll då jag ska hämta Moa och Amanda på discot dom ska på ikvälll och sedan ska de sova hos oss inatt, myspys ♥
Imorgon ska vi gå upp med tuppen för då är det dop för lille Melwin ♥
Idag blir det en tripp till överby för att köpa presenter och då ska det inhandlas en sådanhär till plutteliten :)
Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

120214

Tänk att det snart är alla hjärtans dag!
Min sambo ska få sååå mycket kärlek, uppskattning och överraskningar ♥  
Jag är så lyckligt lottad
Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget