Åt rätt håll

Ett steg åt rätt riktning, flytt om 2 dagar och där stannar vi för det är ett helt underbart område och läge <3

Det är tråkigt att det inte blir som man tror, hade jag fått bestämma nu så hade jag snart vart gravid med nr 2, för jag vill inget hellre än att ha ett syskon till Leah som hon kan dela sin vardag med.. Men det får ju vänta, det är långt kvar tills dess..

Ikväll blir det jobb från 17:00-21:00 så det är en riktig kortis tur jag gör så idag hoppade vi över dagis så ska snuttisen spendera lite tid hos mamma tills joakim hämtar henne efter jobbet :)

Kommentera (0)
Publicerat i / Länk till inlägget

   

Jobb jobb jobb

Skulle vart ledig igår,idag och imorgon men har tagit extra turer alla tre dagarna så nu är jag ledig lördag och söndag, sen går jag påt igen!

Idag jobbar jag fram till halv 4 och sen ska jag hem och ikväll träna för en gångs skull så joakim kommer hem och tar leah den stunden.

Kommentera (0)
Publicerat i / Länk till inlägget

   

Myspys <3

Igår var Lina hemma hos mig och leah och vi myste med barnsång, barnprogram och tända ljus <3
Idag jobbar jag fram till 15:15 och sen blir det hem och mysa med leah för i helgen ska hon vara hos sin pappa så och på lördag blir det fest hemma!!

Kommentera (0)
Publicerat i / Länk till inlägget

   

Lugnt och gott

Igår var både jag och leah fria från dagis och jobb så det var en helt underbar lugn dag.
På dagen var vi ute med Sabine och mindy och gick och lekte på lekplatsen och sedan följde vi med dom hem en stund och klockan fem körde jag hem leah till joakim så att jag fick kört saker till återvinningen och lite så:)

Efter att jag vart rädd för att någon idiot höll på och härja i trappen och bonkade på massa dörrar och även min och höll för nyckelhålet så åkte jag och hämtade leah igen!

Idag är också en helt fri dag från jobb och dagis så nu på morgonen har Caroline och Vincent vart här på besök och efter leahs tupplur vid 12 ska vi ta en långpromenad med Jonna och lennox och ikväll blir det film och lugnt här hemma med tända ljus :)

Idag har jag även klippt lugg på leah :)

Kommentera (0)
Publicerat i / Länk till inlägget

   

Inköp

Kommentera (0)
Publicerat i / Länk till inlägget