CV

Igår skrev jag mitt CV och imorgon ska jag åka till jobbet och lämna det till chefen!
hoppas hoppas hoppas!

Jag kom hem vid halv 11 och la mig i soffan med älsklingen och myste. Han hade nattat Leah vid 20 i 9 och hon sover fortfarande, gott!! :)

Idag ska jag försöka få städat i trean och även ta med mig den sista bröten därifrån och ska även träffa Emelie.
Vid 4 tror jag vi skulle få besök av Joakims kompis Anja och klockan 6 ska jag och emelie gå på zumba toning, ROLIGT!!
Kommentera (3)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

dagen i ord

Idag startade min dag klockan 11 då Leah vaknade och efter en timma fick jag te besök av anki och melwin och det blev färgning av ankis hår :)
Vid 3 kom pappa hit och hjälpte mig att sätta upp två hyllor i hallen och även puffa till min otympliga soffa som är i dun som var totalt nersutten så nu ser soffan ut som ny igen!
Vid halv 4 kom även mormor hit och hälsade på och drack kaffe.

Jag börjar verkligen bli nöjd här hemma nu när allt böjar falla på sin plats. Det ända jag har kvar nu är att sätta upp hyllor i vardagsrummet och över sängen i sovrummet.

Nu har vi vart i stora lägenheten och tömt det mesta, nu är det baralite skräp kvar som vi tar imorgon i samband med städningen och sen är det klart, skönt att bli av med den hyran för joakim!

Lillemor ringde mig förut och berättade att tjänsten ligger ute på jobbet nu så om en stund ska jag bort till anki och tobias och få hjälp med att skriva CV så nu hoppas hoppas hoppas jag att det blir jag som får den, det skulle ju vara helt underbart med fast jobb att komma till när mammaledigheten är slut!

Leah sitter mycket bättre själv nu.
Testade att sätta henne på en filt igår och la tre kuddar på den, en på vardera sida av henne och en bakom när hon faller baklänges eller på sidan men hon sitter väldigt bra och länge nu jämföres med för bara några dagar sen och det är så otroligt roligt men det går ju så fort. Snart går hon här runt bordet och ska på allting med händerna och då blir det mer att göra :)

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

Ikea

Idag har jag spenderat dagen på ikea med mamma, anki och jessica (ankis mamma), jätte trevligt! Jag och mamma har inte fått en ensam tid på flera år så det kändes guld värt!

Jag handlade en expedit hylla som vi monterat ihop och ställt i hallen och till den köpte jag fyra stora svarta förvaringslådor.
Köpte även en korg till Leah som hennes leksaker kan ligga i, istället för i babygymmet där jag slängt det i en hög för att få bort det ifrån golvet innan.
Köpte ett ljus att ha i ena lyktan vi nu ställt i vardagsrummet istället för i hallen.

Det blev inte så mycket denna månaden för att pengarna inte räcker till men nästa månad blir det en ny trip dit och då ska jag och joakim köpa förvaringshyllor och lådor in till stora garderoben vi sedan ska dela på så att lillsnuttan får en garderob istället för att knöka ner alla hennes kläder i byrån så det blir nog bra :)

Nu har vi precis ätit mat, idag blev det en röra med kyckling, lök, papprika, ost, lätt fraich och curry inrullat i taccobröd in i ugnen.

Nu ska vi natta Leah och sen sova själva för det väntas jobb för joakim imorgon och jag är trött efter en heldag av ond rygg och mycket folk. natti!

Kommentera (1)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

lördag

Nu ligger Leah och sover i vagnen cch Joakim har fått besök av nichlas ifrån göteborg.

Jag och anki pratade på om vi skulle gå ut ikväll eftersom att anki inte vart ute än sen Melwin föddes men sen ville jag inte lämna bort leah över natten i natt igen så vi tar en filmkväll istället och kanske går ut nästa helg istället då joakim är hemma och kan ha leah hemma :)

Denna datorn är helt kaputt.. den fungerar nästan inte alls längre.
Jag kan inte ens lägga upp bilder på bloggen för då raderas allt jag skrivit och sidan startar om.. inte roligt!
Så nästa månad blir det inköp av en ny dator men frågan är bara vad för dator?
Jag använder den ju endast till räkningar, facebook, blogg, google och lite nerladdning av musik och ibland filmer och även serier. Så jag behöver ju inte ha en så jätte dyr dator.
Tips om en bra billig dator?

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

hamilton

Hamilton som vi såg igår var bra!
Vi började kvällen med att gå till Meze och äta men efter att ha sittit länge för att de ens skulle komma och ta menyn så gick vi till Suads istället och åt och jag åt pasta creamé med fläskfilé :)
När klockan närmade sig halv 9 gick vi till bion.

Det var mindre roligt när Joakim somnade och började snarka.. då skämdes jag kan jag ju säga :S

Idag ska jag inte göra någonting alls förutom att ta med mig Leah och gå hem till Anki ikväll och se på film med henne och alexandra för Joakim ska ut ikväll :)

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

jobbigt

Det är så otroligt krävande att jag hela tiden tänker på min kropp.
Att jag hela tiden jämför mig med bilder från förr och även andra som är smalare än vad jag är.

jag vet att jag fått barn men jag har aldrig vart riktigt nöjd med min kropp förutom när jag tappade en massa kilon så att jag tillslut vägde 57 kg och var då jätte smal och då blev även brösten liten C.
Då var jag nöjd med min kropp för så smal ville jag vara tills jag blev gravid och nu väger jag 67 kg och det tänker jag på flera gånger dagligen + att bh:arna jag hade när jag blev så smal inte passar mig nu varken på omkretsen eller kupan. Nu har jag 85D och då hade jag 75C och den var även lite stor runt och på kupan.

Det som är jobbigt är att jag vill göra saker men det blir inte av. Jag vill tex komma ut och gå varje morgon innan frukost, men när jag går upp såhär tidigt och känner mig hungrig är det jobbigt att ta en promenad innan och dessutom nu när det är så kallt ute.. MEN eftersom att jag verkligen vill vill vill gå ner till 57kg igen MÅSTE jag ut och gå. Jag har iallafall börjat äta mindre kolhydrater och socker så nu när jag är småhungrig äter jag lite solrosfrön utan saltat skal och dricker vatten till det, tar inte lika stora portioner som innan.

Det är så lätt att falla tillbaks i det svarta hålet men nu SKA jag gå ner 10 kilo och så är det, innan sommaren!

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

fredag

Jag vet inte va Leah har fått för sig men nu är det andra dagen hon vaknar klockan halv 7, inte likt henns vanliga vanor men jaja det ändras fort! :)

Har krupit ner i soffan för att se på lite desperate housweives och om en stund ska snuttan få frukost som består av gröt och päronpuré och sedan ska jag gå ut¨på promenad!

Klockan 5 kommer älskade Lina hit för att passa Leah så ska vi gå ut och äta och sedan gå på bio "hamilton" med ankki och tobias, det ska bli jätte roligt :)
Sen skulle Lina ta med Leah på kalas till frändefors och jobbar klockan 7 imorgon bitti och frågade oss igår när hon var här om det gick bra att hon hade Leah övernatten eftersom att hon ändå är i frändefors och ska ner till vänersborg vid halv 7 imorgon så inatt är vi helt barnlediga, hur längesen var inte det? det ska bli skönt att få sova genom heeela natten iallafall!

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

dagen i det hela

Igår var jag och anki på överby och jag fick handlat kläder till Leah.
En tröja, ett par jätte söta vantar, två pjamaser, en mysdress, jeanslegging.

När vi kom hem var klockan 5 och då åkte vi och lämnade Leah hos farmor Mona så att vi fick städat ur lägenheten i stan och sedan åkt och storhandlat. Det blev mat för 2600 kr så nu finns det mat hemma kan jag ju säga :P

På vägen till bilen mötte vi pappa som skulle hit och lämna en jätte söt body till leah, ett paket natt blöjor till Leah och en kedja i vitt guld till mig, så go är min pappa!

När vi fick hämtat Leah åkte vi hem och packade in allting i kyl, frys och skåp och la Leah så att jag kunde åka bort till anki för en kopp te och lite tjat och fick se deras nya soffa också :)

Idag vaknade Leah klockan halv 7 och ville inte somna om så jag gick upp och satte henne i babysittern en stund medans jag placerade mig i soffan för att se på desperate housewives och fick i mig frukost och sen vid halv 9 la jag henne i vagnen och då somnade hon om igen och jag fick sova till halv 11 och det behövdes!

Vid 2 kom Emelie hit och drack latte och spelade yatzy och klockan 3 kom pappa och höll om sällskap en stund och medans han satt och grejjade vid min dator låg leah och sov och jag fick börjat med maten.
Idag blev det kött, champinjonsås och potatisgratäng med osttäcke, gott blev det!

Klockan 20 över 7 gick jag och emelie på bodybalance och kom fram till att det inte är så roligt längre, det känns inte lika bra som att gå på ett zumba pass, body pump pass eller ett spinningpass. På bodybalancen sträcker man ut kroppen, tränar lite mage, rygg och ben men inget man blir speciellt varm av och det är ju av den anledningen jag går dit, för att bli riktigt ansträngd och känna att jag tränar kroppen :)

Nu har jag lagt Leah för natten och Joakim har gått och lagt sig så nu är det väl min tur också, natti!

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

onsdag

Joakim kom hem kvart i 12 igår och vi la oss vid halv 1 och då låg snuttan fortfarande och sov i vår säng.
När vi lagt oss kändes hennes blöja lite fuktig så jag bytte den och då vaknade hon ju såklart så vi fick vara vakna en stund till innan hon somnade om :)

Idag vaknade hon klockan 8 och då låg vi kvar i sängen och myste framför tv:n en stund och nu har jag plockat lite här hemma och inväntar mormor. Leah ligger och sover i vagnen nu igen ♥

Jag och anki hade planerat att åka börja denna dagen med städning inför att deras nya soffa kommer klockan 12 och efter det en sväng till överby för att köpa kläder till våra älskade barn men eftersom att leah är så sjuk blir det ingenting utav det för min del. Jag stannar hemma med hjärteliten!

Senare när joakim kommer hem ifrån jobbet ska vi åka och storhandla och efter det städa ur 3:an i stan och sen bara mysa. Jag ska försöka hinna med solning idag också!
Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

kvällen

Nu ligger Leah och halv sover. La henne klockan 21:00 i sängen och gav henne mat men hon vaknade för en stund sen och låter inte alls bra i halsen så har lagt ner henne i vagnen på min stora kudde så hon har huvudet högt, så nu hoppas jag hon sover ett tag iallafall.

Joakim är hos Tony och har ingen aning om när han kommer hem så jag ska luta mig tillbaks i soffan och se på desperate housewives ♥

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

vårt långa förflutna

Jag var 16 år och var på fest och såg en så snygg kille där som jag började prata med men i själva verket var jag där med en annan kille jag vartsmåförälskad i sedan ett ta tillbaka. Men den killen som satt där på festen jag var på såg ju så himla bra ut och var så trevlig och det var något med honom jag föll för på direkten, antagligen för att han var en av de "tuffare" killarna. Musklig, rakad och tatuerad.

Efter den festen hade han visst givit mig sitt nummer och jag givit mitt till honom så några dagar senare fick jag ett sms utav honom och det var så vår historia började.

Helgen efter var det lite fest hos honom och då gick jag och några tjejkompisar dit och senare på kvällen gick vi allihopa till elevhemmet och satti hörnsoffan de hade i tvrummet. När klockan började närma sig väldigt sent in på natten gick alla hem förutom jag och joakim. Vi låg kvar i soffan huvud mot huvud och bara pratade men efter en stund avbröts pratandet med att vi kysste varandra och sedan dess har vi hållt ihop.

Han var fortfarande den där "snygga förbjudna killen jag aldrig skulle få och det var ju det som gjorde allt så mycket mer spännande. Det är då man blir så otroligt intresserad och fastnar så.

Vi fortsatte träffas på fester lite här och var och han hörde av sig lite då och då för att se om jag ville komma hem till honom när han kände sig ensam och så blev det. Jag var den dära lilla flickan som inte var mer än blåögd och dum.

Något som gjorde det ännu svårare var hans läppar, kropp och sättet hur han tog på mig. han fick mig att hissna i sängen. MEN vi hade aldrig sex, det tog väldigt lång tid innan han ville ha sex med mig för han sa alltid att jag var väldigt speciell för honom och att han inte ville förstöra det med sex. Det som gjorde det så speciellt var när vi låg i sängen och höll om varandra och han slet tag i mina armar och bara kastade runt mig i sängen och en sak jag aldrig glömmer är hans kors halsband som jag alltid höll i när jag hade honom i min famn.

Det var i flera tillfällen jag ångrat att jag åkt hem till honom.
Ett tillfälle är när vi vaknade på morgonen i bara underkläder och efter en lite stund rusar det in tre killkompisar som bara sätter sig i soffan (han hade en etta då) och han går upp och sätter sig i soffan bredvid dom och säger inte ett ord till mig förutom när jag beslutar mig för att skamset ta mina kläder och gå då han sa två ord och det var "hej då". Det är så många gånger jag fällt tårar över honom.

Allt slutade förra midsommar.
Vi träffades fortfarande då och då och en helg kom och vi skulle träffas och bara vara vi på fredagen. Men på fredagen ringde han mig och frågade om det gick bra om vi träffades en annan dag/helg istället för att han ville ut och fiska med lite kompisar. Men vad jag fick veta efteråt var det inte "några" kompisar utan "en" kompis som inte var en kille och där i stugan hade det ena och det andra hänt och efter det brast det för mig.

Vi var i lysekil på midsommar, jag och anki!
Där hade vi så otroligt roligt och där träffade jag även en kille ifrån sthlm som också hette Joakim. Han var snygg och trevlig och hade dessutom stirrat på mig i flera timmar under tiden vi satt i båtarna så tillslut frågade han mig om jag ville kkomma och sätta mig med honom på ena bryggan vilket jag gjorde och vi börjhade pussas lite senare på kvällen och då beslöt ag mig tyst i huvudet fö att äntligen komma över Joakim (min Joakim).
Anki gick iväg och ett tag senare fick jag ett telefonsamtal, och det var anki. Hon sa att hon träffat på Joakim och att han var påväg till vår båt och jag fort som attan sa till joakim från sthlm att lämna vår båt och gå tillbaka till sin egen och låtsas som ingenting såvida han inte ville ha stryk.. (efter att försökt stoppa joakim från att komma).

Efter en stund kom han där och såg ganska argsint ut för att jag först inte velat att han skulle komma. Han gick ner och satte sig bredvid mig i båten och han som ägde båten satt mitt emot och vräkte klantigt ur sig:
- Men hannah, vart är din andra Joakim då? och skrattade
och den blicken jag fick av Joakim då var inte nådig och han puttade bort mig och hoppade över till bryggan igen och började gå och självklart kär som jag var sprang efter honom och skrek hela vägen fram till taxin han skulle ta hem att han skulle stanna hos mig. Det hela slutade iallafall med att jag hoppade in i taxin jag med och följde med dom och sov med joakim i deras stuga.

Dagen efter gjorde han som alltid innan. Surade och ignorerade mig och gick till sina vänner istället.

När jag kom hem efter den midsommar helgen svarade inte joakim i telefonen och jag blev orolig och frustrerad så jag åkte hem till honom och bunkade på dörren och tillslut öppnade han och såg trött ut och hade visst somnat sedan dom också kommit hem.

Efter den helgen sa vi till  varandra att vi skulle fortsätta träffas och glömma det som varit med det dröjde inte länge förens det sket sig och jag åkte då och hälsade på jocke i sthlm och han kom även till mig den sommaren men sen var det ingenting efter det. Han var ju inte min joakim..
Vi bara slutade prata och veckorna gick och jag började verkligen känna saknaden efter joakim, men inte som något mer än vän. Jag menar, man förväntar sig inget annat av en kille man trånat efter i flera år men aldrig fått ut något mer än bara mys lite då och då. Men iallafall så jag slängde iväg ett sms påväg hem ifrån jobbet där det stog:
- Hej, va gör du? hur är det?
och det blev att jag åkte hem till honom för att bara umgås som vänner och tjöta lite vilket slutade med att han blev kär i MIG, så lång tid tog det för honom att få riktiga känslor för mig.
Jag ville då inte ha honom efter allt som hade hänt utan svarade bara att det var över och att jag inte ville gå in i ett förållande med honom för att jag själv inte var så kär i honom längre.

Efter all den långa tiden av bara trånande från min sida och helt plötsligt blev det han som trånade efter mig och då tappade jag intesset.
Jag menar, då är det ju inget intressent längre eftersom att det då inte bara var trånande utan även personlighetsändring ifrån hans sida.
Han blev helt plötsligt en mjuk kille som öppnade sig för mig och började prata en massa känslor. Det var ju inte DEN killen jag föll för.

Men vi fortsatte att umgås och tillslut förstog jag att jag aldrig skulle släppa honom så vi blev tillslut tillsammans.

Det var bra från och till, vi bråkade väldigt mycket och bråken var hysteriska och under tiden det var bra fick jag veta att jag väntade barn och vi beslöt oss för att behålla det och detta vill jag berätta om eftersom att inte många vet vad som egentligen hände efter det.

Vi fick en OTROLIG lägenhet mitt inne i stan på andra våning. En lägenhet som nästan var 100 kvm stor och när man kom in i hallen var det en stor vit tegelvägg in till vardagsrummet. två stora dörrar in till sovrummet, en tre var det.
Bebisen skulle få det lilla söta rummet bredvid köket.

När vi flyttade in var vi så lyckliga fram tills dagen jag blev stressad över hur allt skulle flyttas. tex elen som skulle flyttas över från hans lägenhet på sundsgatan vilket jag inte visste hur man gjorde eftersom att jag aldrig haft någon egen lägenhet men just då var han och jobbade i kungshamn och åkte väldigt tidigt på morgonen och kom hem sent på kvällarna och jag fick panik för känslan av eget ansvar och känslan av att Joakim inte hjälpte mig, vilket ledde till ett hysteriskt samtal till honom när man var på jobbet och jagbara grät, grät och grät och han svarade mig bara kort, kallt och förstog mig inte alls förens dagen därpå när vi verkligen fick pratat ut om det.

Tänk er att man blivit tillsammans efter allt som hänt och får veta strax efter att man väntar barn och att man "måste" flytta ihop. Det är ganska mycket att ställa sig in på, på så kort tid. Jag blev stressad och han blev stressad. jag menar, han visste ju inte hur han skulle bete sig och inte jag heller. Så vi började bråka och det fortsatte så till jag en dag åkte hemifrån och kände att jag inte klarar det, jag var ett vrak och jag bestämde mig för att flytta. Det är mycket saker som har sagts bakom stängda dörrar och det är mycket jag inte vill skriva ut här eftersom att det rör joakim också.

Men det har gått mycket prat om oss här i stan om hur jag "lämnade honom i sticket, med dubbelhyra" och så var det absolut inte. Efter mycket skit klarade jag inte mer och han var delaktig i att göra så att jag inte kunde stanna kvar hos honom, så nej. jag lämnade honom inte i sticket!
Och det med dubbelhyran.
ja, han fick dubbelhyra, vilket jag redan hade.
Jag höll fortfarande på att betala 3000 kr på lägenheten i brålanda som jag och lillemor skulle ha bott i + att jag betalade 3000 kr på lägenheten jag och joakim skulle ha bott i. så där var det 6000kr och det är mycket när man bara är timanställd och dessutom väntar barn. Så när jag skrev av mig ifrån hyreskontraktet betalade jag fortfarande hyran i brålanda vilket jag gjorde i 5 månader för att vi blev lurade och Joakim hade dragit ut på att säga upp sin gamla lägenhet på sundsgatan (vilket jag hade tjatat på honom om) så därför fick han dubbelhyra flera månader än vad han hade behövt.
varför skulle jag då stå och betala 3000 på den nya lägenheten för ett slarv från Joakims sida.

Efter allt det flyttade jag hem till mamma och bodde där i tre månader tills jag fick min egen lägenhet och under de tre månaderna var allt ett rent helvete. Jag och joakim kunde inte ens titta varandra i ögonen utan att bråka.

Vi i stort sätt avskydde varandra och jag kunde inte förstå hur vi kunnat vara kära och valt att skaffa ett barn ihop om vi inte ens kunde samsas om någonting. INGENTING blev som det skulle ha blivit.

Jag fick iallafall min egen lägenhet och han bodde kvar i vår stora trea och dagen jag skulle åka in och få Leah började med att jag ringde till joakim på morgonen och frågade om han skulle åka med mig och mamma in till förlossningen och det ville han såklart så vi åkte och hämtade honom inne i stan och i bilen kändes det stelt.
Vi skulle få en bebis tillsammans men vi var inte ett lyckligt par som var glada utan jag var en lycklig tjej som skulle få barn och han var lycklig men inte åt varandra utan bara för barnet vi skulle få.

När Leah var född kom han hit ungefär en gång i veckan och jag var självklart världens lyckligaste som fått världens finaste dotter men utanför allt det var jag ett vrak, helt förstörd.
Det var inte så jag ville ha det. han fattades i vårt liv.

Det gick några veckor och han började komma hit oftare och vi började se på film tillsammans och laga god mat med tända ljus och tillslut kände jag att han blev den dära goa joakim igen och jag fick tillbaka alla känslor och tilslut blev vi tillsammans igen och nu har vi vart tillsammans sen den 21 oktober och han har flyttat hit och jag kan inte förstå att det vart så dåligt som det har vart för nu ÄLSKAR jag honom massor och är lycklig ihop med honom. DETTA livet var det jag ville ha. Jag ville att vi skulle vara tillsammans, bo tillsammans med vårt barn och vara lyckliga och skaffa fler barn ihop så att barnen får växa upp med båda föräldrarna och nu är det precis osm jag ville ha det. lycklig är jag! Vi bär runt på så otroligt mycket förvrängt förflutet men det är det som gjort oss så starka.

Jag har aldrig skrivit ut hela historien bakom oss två och detta betyder väldigt mycket för mig för detta är JAG.

Allt kan bli bättre, allt blir bättre.
Efter allt som hänt kan vi nog gå igenom vad som helstm tillsammans ärvi starka ♥

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

Zumba toning

Nyss hemkommen från ett pass zumba toning med Emelie och det är så otroligt kul så det ska vi börja gå på fler gånger i veckan. Har tänkt att varva zumba toning, body pump och spinning.

Idag startade jag dagen med att köra Jonna till trafikverket för att hon skulle göra teoriprov, som hon klarade, GRATTIS :)
Efter det åkte vi hem till mig och Jonna åkte iväg med min bil och hämtade Joakim på hans rast eftersom han jobbar här i vänerborg nu några veckor framöver. När vi ätit lunch som bestod av vitlöksbröd och wookgrönsaker skjutsade jag honom tillbaka till jobbet och hämtade Emelie (under tiden hade Jonna Leah här hemma) och då drack vi kaffe och tjötade.
Vid halv 4 började jag att tända ljus, steka köttet och stoppade in det i ugnen och koka potatis för idag fick vi besök av Mona och bjöd henne på mat!

Nu har jag bäddat ner min älskade Leah i soffan och hoppas på att hon kan somna snart så att hon får vila lite till så hon tillfrisknar snart! Hon har sovit mestadels hela dagen för den hära dumma febern som hon nu fått alvedon för igen.
Det gör så ont i mig att se henne såhär sjuk.. kan inte jag eller joakim drabbas istället? för vi förstår iallafall vad det är och vad skulle man inte göra för sina barn?
Lilla snutteliten..
Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

akuten

Igår kväll åkte jag hem till anki vid halv 9 och var där till ungefär halv 10 och när jag kom hem igen hade Leahs näsa börjat att rinna lite och då gav jag henne koksaltlösning och sedan gick vi och la oss och då var klockan kvart över 11 och sedan klockan 12 vaknar jag av att Leah börjar att gallskrika och ville inte sluta så jag gick upp med henne och satte mig i soffan och tillslut blev hon lugn och då tog jag tempern 37.4 hade hon då och gav henne alvedon för att dämpa smärtan i halsen. Man riktigt hörde hur det skrapade i halsen när hon andades in..

Efter ett samtal till sjukvårdrådgivningen bad dom mig att åka in till akuten på direkten så dit åkte vi och Jonna följde med oss.
När vi kom dit fick jag ta tempern på henne och då hade hon 38.2 i temp och vi vägde henne och läkaren tittade i hennes öron, hals och lyssnade på lungorna och tyckte  inte det var något farligt.

När vi kom hem somnade hon äntligen och har vaknat titt som tätt sedan dess och gråtit till och då har jag gett henne nappen och då har hon somnat om.

Jag blir så orolig när jag googlar på RS-virus symtom och så är det liknande det hon har.. men vem skulle inte bli orolig?
Kommentera (2)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

lyckat

Leah ligger på filten på golvet och leker med leksaker, jag har sprungit runt och tänt ljus och gjort JÄTTE god mat som jag VERKLIGEN lyckades med idag!

Fläskfilé marinerad i vitlök/örter, salt, sojja kikkoman och svartpeppar, sedan stekt i pannan.
Brun sås gjord på lök, cremé fresh, 1 köttbuljong och ris.

Nu väntar jag bara på att älsklingen ska komma hem ifrån jobbet så vi kan äta mat :)
Ikväll blir det MRL!

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

morning

Igår vaknade Leah vid 11 igen och var pigg.. nu vet jag ju att hon inte kan lägga sig för natten klockan 8 iallafall :)

Vi vaknade nu och jag har gjort torr havregrynsgröt utan någonting på..
nu MÅSTE jag skärpa mig! Om en stund blir det promenad och sen te hos ankipanki och efter det kommer Jonna hit!
Kommentera (1)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

5 månader och 22 dagar

Idag satt Leah helt själv för första gången! Tänk att hon redan är 5 månader och 22 dagar, helt otroligt vad tiden går fort och jag skulle inte klara av att leva utan henne för en sekund. Hon är mitt hjärta och min själ..

snart är hon 6 månader gammal och då är det bara 6 månader kvar tills hon är ett år.
Jag undrar så hur hon kommer att se ut och vem hon kommer att vara lik), kombomer hon att ha brunt hår eller blont? Kommer hon ha mina ögon eller Joakims, kommer hon ha mina tår eller hans? kommer hon le som mig eller joakim. Sådana tankar far omkring i huvudet ibland.
Jag undrar även så hur hennes personlighet kommer att vara som 1 åring, 2 åring, 3 åring osv osv.
Det ska bli så otroligt roligt!! och jag är så glad att jag har allt detta att se fram emot.

Hennes 1 års dag, teater i skolan, teckningar, första cykelturen, första tanden, första gången hon går på disco, första gången hon övningskör. å va underbart :)

Jag och anki låg och pratade om detta häromdagen och man blir alldeles varm i hela kroppen när man tänker på det! att man faktiskt har ett barn man nu lever för och skulle göra precis allt för att skydda!

Nu prat om annat.
Jag hade tänkt att följa med Lina på teknikpasset bodypump imorgon men när jag gick in för att boka förut var det fullbokat så jag går nog på MRL:en istället!

Nu ligger Leah och sover och det har hon gjortg sen en timma tillbaka, väldigt trött ikväll och jag ligger i soffan och ser på desperate hóusewives och Joakim ser på tv:n :)

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

Söndag

Nu har jag kört hem anki och melwin och idag har jag inga planer alls förutom senare då jag ska träffa emelie.
Det var tänkt att jag skulle tränat men Lina skulle visst inte träna idag utan imorgon så jag går nog med på bodypumpen imorgon istället!

Nu ska jag hoppa in i badet och titta på desperate housewives :)

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

gårdagen

Igår lämnade vi Leah till Mona (farmor) för att tvätta, rensa och städa.
Vi bar upp en del till vinden som låg i hallen så nu har vi en fin hall igen och vi möblerade även om i sovrummet och jag vet inte om vi ska ha det så men än så länge känns det ganska bra nu när vi börjar vänja oss :)

Jag hämtade Leah vid halv 6 igen och åkte hem till mamma som hade besök av annika och roger (niklas föräldrar) och då fick leah en julklapp (leggins, tunika och en leksak).
Efter det åkte jag hem och lämnade leah och tog bilen till anki och det slutade med att anki och melwin följde med mig hem och sov över och det var jätte mysigt!

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

lundmyr of sweden

Idag startade jag dagen med att handla mat på Ica Maxi med Anki!
På hemvägen beställde vi pizza och åkte hem och åt den hos henne och sedan var vi där till klockan halv 9 och nu är vi hos mig och ska se på "paranomal acitvity 3".
Leah har fått gröt med päron/banan puré till och nu somnat och anki nattar sin lille melwin :)

Idag har det även blivit lite hemklickning ifrån www.pingpongbarnkläder.se, jätte fina "lundyr of sweden" saker!



Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

lundmyr of sweden

Idag startade jag dagen med att handla mat på Ica Maxi med Anki!
På hemvägen beställde vi pizza och åkte hem och åt den hos henne och sedan var vi där till klockan halv 9 och nu är vi hos mig och ska se på "paranomal acitvity 3".
Leah har fått gröt med päron/banan puré till och nu somnat och anki nattar sin lille melwin :)

Idag har det även blivit lite hemklickning ifrån www.pingpongbarnkläder.se, jätte fina "lundyr of sweden" saker!

 

Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

zumban

Zumba fitness var ingenting för mig! För det första såg man ingenting för att det var knökat med folk i lilla salen och för det andra var det dålig musik och tränaren var inte alls bra! hon var virrig och gjorde lite som hon själv ville, hängde inte alls med på hennes noter!

Zumba toning rekomenderar jag däremot, mycket roligare! Modernare musik och roliga danssteg + jätte bra träning!

Efter träningen igår åkte jag och emelie hem till mig och hämtade Leah så åkte vi till affären och köpte hårfärg och sen hem till henne. Där blev det färgning av emelies hår och en stor kopp te!

När jag gick upp imorses fick jag post och med där fanns mina kort ifrån photobox så nu ska jag köpa fler album när vi åker till IKEA :)

Idag ska jag handla mat och städa!
Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

träning

Har vart ute på promenad med Leah och Jonna idag, härligt förutom att det blåste så kallt..
Nu ligger snuttisen och nanar efter en måltid mosad potatis och morot och jag inväntar älsklingen så att jag kan åka hem till emelie en stund innan zumban ikväll :)
Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

gårdagen

Igår gick jag och leah hem till anki och medan tobbe passade barnen en liten stund tog vi bilen till hemmakväll och köpte gott gott :)

Vid 7 tog tobias med sig melwin hem till hans mamma och jag gick hem och lämnade leah hos Joakim så hade jag och anki en mysig tjejkväll vi inte haft själva på väldigt lääänge!
Vi såg på tresstass eller va den nu hette med nicole kiddman och niclas kadge hur han nu stavas hahahaha
Den var iallafall JÄTTE BRA!

Idag har jag inga planer alls, det blir nog en promenad senare och kanske träning ikväll!
Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

Bloglovin

Följ mig med Bloglovin
Kommentera (0)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget

   

onsdag

Leah sov heela natten och vaknade klockan halv 7 för att få mat och sen somnade hon om och vaknade kvart i 11! det var skönt kan jag ju säga :)

Nu har jag precis gett henne gröt och lagt ner henne i sängen och nu sover hon igen lilla sömntutan.

Igår när jag kokade potatis hoppade jag över att salta vattnet och kokade även med morot till leah och sedan när vi skulle äta satt hon med och fick mos gjort på potatis, morot pyttelite milda och en skvätt ersättning så att det verkligen blev mos och hon åt litegranna och sen fick hon världens kvälningar.. men kan ha vart för att hon åt ersättning inte så långt före så hon var nog mätt efter några skedar mos :)

Men jag läste på nätet att flera börjat med matrutiner med sina sex månaders bebisar och Leah är ju fem och peter på bvc sa att jag inte skulle börja ersätta ersättningsmål med gröt och mat men jag tycker det känns roligt att prova lite olika så nu i tre dagar har jag försökt varva lite.

Som tex igår:

Klockan 8:00 fick hon ersättning
SOV
Klockan 11 fick hon gröt med mangopuré på
SOV
13:15 ersättning
16:30 mos

och sedan resten av em/kvällen ersättning

Jag kan gärna ta tips om fler måltider man kan laga till Leah?

Kommentera (4)
Publicerat i Me, myself and I / Länk till inlägget