Till överdrift

Jag vill be om ursäkt för inlägget förut! Jag var ganska irriterad redan som det var innan och då är det lätt att ta saker på fel sätt.
Jag ska sluta bli upprörd av andras åsikter, alla tycker vi ju olika såklart!

Nu har vi precis sett på filmen "försvunnen" som inte var så bra alls.. Den var långdragen, seg och dåliga skådespelare..
Nu har snuttan somnat för en stund sen så nu ska vi passa på att gå och lägga oss vi med för nu har hon kommit in i en sådan där period att hon vaknar på natten vid tre igen så bäst att man sover när man kan :)

En fråga, när börjar de vara vakna mer på dagarna? Leah sover flera gånger om dagen. Vaken två timmar och sen blir hon trött och sover ett tag och så fortsätter det dagen igenom och sen brukar hon vanligtvis bli trött vid halv 9, 9 tiden och sover för natten och sen vaknar vid tre och sedan sover till ungefär 6-7 tiden och sen får mat och sover till ungefär 9-10 tiden.
När ungefär börjar de riktiga rutinerna, att de endast sover en gång om dagen från att de vaknar på morgonen tills kvällen kommer? Det är ju såklart olika från barn till barn, men på ett ungefär?

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress:


URL/Bloggadress:


Kommentar: