Shopping

Denna dagen har vart helt ledig ifrån jobb så jag och leah har vart med Lillemor och hälsat på hos mamma och sen åkte vi till överby och jag fick köpt en vinterjacka och ett par jeans :)

Nu på kvällen har jag och leah vart på torpa hallen och köpt lite mat och även Malin var med oss så nu har vi lite mys framför Carina flyttar in :)

Kommentera (0)
Publicerat i / Länk till inlägget

   

Utbildning

Som vanligt läggs mina inlägg upp dagen efter men gör ett försök på denna dagen :)

Från klockan 9-16 har jag och arbetskollegorna vart på utbildning i Uddevalla och sen tog jag och Lillemor en snabb sväng till överby och sedan hämtade jag leah som var hos Joakim sålänge :) så nu var denna dagen över och leah somnade så gott i min famn, älskar när hon gör det <3

Jag längtar tills mitt liv lugnat ner sig.... Ett sånt här stressigt liv vill jag inte leva!!

Kommentera (0)
Publicerat i / Länk till inlägget

   

Dagen

Imorse vaknade Leah klockan halv 6 och somnade om till halv 7 och när vi hade myst en stund åkte vi hem till mamma och gosade med lilla Johan och klockan elva lämnade jag Leah på dagis.

Dagen har spenderats hemma hos Lina och med mig fick Rocky följa med :)
Det blev god mat och en skogspromenad innan jobbet!

Imorgon ska jag på utbildning i Uddevalla med jobbet och efter det hämta leah på dagis och bara vara hemma tror jag :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/495477/images/2012/pic_508ef902ddf2b373010009e0.jpg" class="image">

Kommentera (0)
Publicerat i / Länk till inlägget

   

Fan säger jag bara

I två dagar har jag befunnit mig på förlossningen, jobbet och sedan förlossningen igen för nu är det dags för mammas igångsättning men än så länge har det inte hänt så mycket mer än värkar..

Kom hem klockan halv 10 och joakim tog bussen en stund efter det och leah vaknade och har precis somnat om.

Just nu är det så mycket som händer både innanför och utanför mitt liv att jag inte riktigt hinner med att känna hur jag själv mår förutom dom dagarna jag verkligen förstår hur allting är och verkligen gråter, gråter och gråter. Det hela handlar väl om att jag igentligen bara vill vara lycklig och komma in i en riktig vardag men inte är det och allt jävla jobb för att kunna försörja mig och leah nu när vi bor ensamma. Jag skulle vilja ha högre procent så att jag skulle slippa jobba så jävla mycket extra för jag hinner inte med att ge leah den tiden jag vill! Jag säger bara FAN för allt just nu!!!!!! Det är ingen som egentligen förstår hur jag lever just nu, jag är helt jävla slut i både kropp och huvud att jag skulle tro att kroppen bara lägger av en dag

Kommentera (1)
Publicerat i / Länk till inlägget

   

Jobb

Efter kvällsjobb ska jag åka hem och lägga mig på soffan och ladda upp för heldags jobb imorgon!!

Kommentera (0)
Publicerat i / Länk till inlägget

   

Tänk om...

Tänk om jag någonsin kunde veta vad det är jag vill...
Det enda jag vet är att jag vill kunna få vara och känna mig lycklig...
Tänk om det hade vart så enkelt som jag hade önskat :(

Kommentera (0)
Publicerat i / Länk till inlägget

   

Sällskap

Nu är jag hemma efter ett kvällspass på jobbet och imorgon är jag ledig och då ska min älskade lilla flicka fotas på dagis :) det känns så otroligt overkligt att jag har en dotter som redan är över året!!

På förmiddagen följde jag med mamma till mvc och sedan följde hon med hem och var hos mig till klockan 15:00 och lillemor kom hit på kaffe hon med!

Igår efter att Leah badat kröp hon in i sin lilla morgonrock och la sig i min famn och somnade, det är så underbart när hon gör det för det är inte ofta hon kommer till ro i famnen <3

Kommentera (0)
Publicerat i / Länk till inlägget

   

Den sköna dagen

Idag har jag för en gångsskull inte haft något planerat utan vart hemma med min febriga snutta som får vara hemma imorgon så Joakim tar vab!
Hon var så slö att hon nästan somnade när joakim skulle ta av henne haklappen..

Nu har jag sett på solsidan och snart börjar "its all about steve", det hade inte vart fel med mc donalds men jag får se om jag orkar bege mig ut i mörkret...

Kommentera (0)
Publicerat i / Länk till inlägget